Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa80 Virüs Temizlemehocam bi konuda yardım istesem. bende pa50 var pa80 ritimlerini okutmaya çalışıorum kartsız setleri okuyo fakat kitlerin yerleri değişik gelio ve ritim arıza veriyo. şimdi konu şu: pa80 ritimine her varyasyonda ayrı kitler koyulmuş örnegin var.1 cevo kit+dogdu kit. var.2 çigdem kit+iso kit ... gibi ben varyayon 1 deki kitleri değiştirip kaydettiğim zaman diğer varyasyonlarada aynı kitler gelio ve ritim yine arıza verio her varyasyona dogru kitleri nasıl kaydederim . yardım edebilirsen pa50 ciler için müthiş bir güzellik yapmış olursun duamızı almış olursun. umarım ilgilenirsin şimdiden tşklr.
Cevap: Pa80 Virüs Temizleme
hocam bi konuda yardım istesem. bende pa50 var pa80 ritimlerini okutmaya çalışıorum kartsız setleri okuyo fakat kitlerin yerleri değişik gelio ve ritim arıza veriyo. şimdi konu şu: pa80 ritimine her varyasyonda ayrı kitler koyulmuş örnegin var.1 cevo kit+dogdu kit. var.2 çigdem kit+iso kit ... gibi ben varyayon 1 deki kitleri değiştirip kaydettiğim zaman diğer varyasyonlarada aynı kitler gelio ve ritim yine arıza verio her varyasyona dogru kitleri nasıl kaydederim . yardım edebilirsen pa50 ciler için müthiş bir güzellik yapmış olursun duamızı almış olursun. umarım ilgilenirsin şimdiden tşklr.