Pa80 sorunları?

Piyanist_ilk@y

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa4x- Korg is35-Yamahaor700v2
Arkadaşlar pa80 de ritim çalarken bazılarında fazla davul veyadarbuka vs zil sesi gelio bu fazlalık perküsyonları nasıl silebiliriz? kit değiştirirken ritim üzerinde fazla perküsyon sesi gelio bunlar meselaa...Yardım ederseniz teşşekkürlerimi alırsınız şimdiden sağolun

Cevap: Pa80 sorunları?

bu konudan bende şikayetçiyim ritim üzerinden atıyom bitane davul sesini veya zil sesini nasıl silecez bilgisi olan var mı?

recorttan ritim editleme bölümüne girin,

ritimin kitini bulun,kiti seçin,kit seçili iken klavyeden hangi tuşta ise zil sesi onu bulun.start basın ritim çalarken remove basılı tutun klavyeden hangi tuşta ise zil sesi o tuşa basılı tutun,ritimin üzerinden zil sesi silinmiş olacaktır,

bu diğerleri içinde geçerlidir,
davul silmek isterseniz kitteki dizilimlerden davul hangisinde ise klavyeden o tuşu bulun remove yaparak o tuşa basın silinecektir,en son current style edit deyip kaydedin,
kolay gelsin

recorttan ritim editleme bölümüne girin,

ritimin kitini bulun,kiti seçin,kit seçili iken klavyeden hangi tuşta ise zil sesi onu bulun.start basın ritim çalarken remove basılı tutun klavyeden hangi tuşta ise zil sesi o tuşa basılı tutun,ritimin üzerinden zil sesi silinmiş olacaktır,

bu diğerleri içinde geçerlidir,
davul silmek isterseniz kitteki dizilimlerden davul hangisinde ise klavyeden o tuşu bulun remove yaparak o tuşa basın silinecektir,en son current style edit deyip kaydedin,
kolay gelsin

teşekkürler zafer abi nezamandır uğraştıryordu

Bende aynı şeyleri önerecektim sağ olsun ZAFER 1983 arkadaşım cevaplamış. Kolay gelsin Saygılarımla,

Remove nerde acaba?

remov e tuşu nerde ustam ?

Delete tuşu sanırım...

arkadaşlar pa serilerini iyice karıştırmaya başladım,pa800 de remove
sanırım pa80 de delete veya deleting olması gerekir arkadaşlar