Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa80 Sinyal Lambasının Yanmasıayhankorkmaz arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum. Öncelikle Mikrofon bağlantı girişlerinin içini mutlaka kontrol ediniz. Ben genelde bu girişe eşik altı takılı Kuru Bağlama saz takarak çalarken de bu tarz ışıklar yanardı. Bu girişler arızalı olunca da kısa devre konumuna geldiklerinde veya işlevlerini yitirip voltaj kaçırdıklarında böylesi sorunlar çıkar. Siz eğer Mikrofon veya Bağlama takmadan böyle sorunlar yaşıyor iseniz vede tamir den de anlamıyorsanız DTL Elektronik e götürüp bir baktırın derim. Geçmiş olsun Saygılarımla,
Cevap: Pa80 Sinyal Lambasının Yanması
ayhankorkmaz arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum. Öncelikle Mikrofon bağlantı girişlerinin içini mutlaka kontrol ediniz. Ben genelde bu girişe eşik altı takılı Kuru Bağlama saz takarak çalarken de bu tarz ışıklar yanardı. Bu girişler arızalı olunca da kısa devre konumuna geldiklerinde veya işlevlerini yitirip voltaj kaçırdıklarında böylesi sorunlar çıkar. Siz eğer Mikrofon veya Bağlama takmadan böyle sorunlar yaşıyor iseniz vede tamir den de anlamıyorsanız DTL Elektronik e götürüp bir baktırın derim. Geçmiş olsun Saygılarımla,