pa80 problem yardım :(

• Konbuyu başlatan eğlence
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 5K

eğlence

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar org ilk açıldığında no style yazısı çikıyo bunu bir türlü değiştiremiyorum lütfen yardım

Cevap: pa80 problem yardım :(

arkadaşlar org ilk açıldığında no style yazısı çikıyo bunu bir türlü değiştiremiyorum lütfen yardım

muhtemelen ses potanslarında çalışmaz...
şimdi ilk evela disk erase deyip f1 ile ssd ye gelip program klasörünü açıp dikkaet et user1 user2 userdk harici olanları yani user3 user4 vs bunları erase deyip sil..
ve oradan komple çık şimdi kullanacağın sesi seç ve orgunun hangi ritimle açılmasını istiyorsan onuda seç ve write deyip seçmiş olduğun sesi perfonmasın ilk 1 nolu bankının ilk sırasına gelip kaydet sorun kalmıycaktır.eğer sorun devam ederse alete büyük format atmak gerekiyor oda zor değil basitttir. kolay gelsin.

slm arkadaşlar org pa 80 bir disket yükledim user ikide (style select failed press exit )yazıyorritim açılmıyor
başka disket yükledim ama user ikideki ritimler ne çalıyor nede siliniyor lütfen yardım ne yapmalıyım
.tşk

yuklemiş olduğun ritim disketi demekki 80 ne uygun değil yani alet onu tanımıyor.ve üzerinede başka bir set yuklenmiyor kısacası o tanınmayan ritimleri alet vürüs olarak değerlendiriyor. yapman gereken vürüsleri temizlemen bu işlemi disk erase f1 ile ssd gelip program klosörünü open deyip aç ve user1 user2 userdk harici olanları sil. ve close deyip geri sayfada olan style klaörüne girip open aç bu defa hangi bankta arıza varsa sende user2 deymiş üzerine gelip sil ve komple çık. artık rtim yuklenmesi gerek.. eğerki yine ayni sorun var ise bu defa alete büyük format atman gerek o işlemde basittir zor değildir.kolay gelsin..

sayın arkadaşlar ,,,korg pa modeli orgumu açtığımda sağ hoparlörden ses gelmiyor..kapatıyorum,tekrar açıyorum ..sorun düzeliyor..acaba böyle bir sorun yaşayan var mı yardımlarınızı rica ediyorum..

sevgili alper muhtemelen volume potansın arızalı veya yüklemiş oldugun global sıkıntılı kaoay gelsin

VİRÜS SİLMEK : Disk tuşuna bas menü tuşuna bas erase seç. F1’e bas. Karşına çıkan seçeneklerden kutucuk içerisinde soru gelirse exıt/no ile çık, f1’e bas karşına çıkan dosyalardan Tempo Value düğmesi ile Proğram dosyasını DURUM tuşunun önüne getir, f3 tuşu ile Proğramı open yap ve proğrama gir ve user1, user2 ve User Dk dışında bulunan user leri DEL ile sil onlar virüstür. OK.

Bu işlem den sonra birde dene olmaz sa kartına ait gerçek setini tekrar dan yükle birde böyle test et gene düzelmez ise haber ver yeni çözümler önerelim. Kolay gelsin. Saygılarımla,