Pa80 Kullanıcıları Yardım Lütfen

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Merhabalar herkese,

KORG Pa80 org almaya karar verdim cuma günü aleti görmeye gitcem.Sizin yardımlarınızı istiyorum kafama takılan sorular var.

1-Org'u incelerken hangi fonksiyonlarına bakmalıyım örneğin switchlerde falan
2-İstediğim seti tek kartta kullanabilir miyim ?
3-Birden fazla set yükleyebilir miyim ?
4-Tek tek rtim atılabiliyor mu org'a ?
5-Kendimiz karta yükleme yapıp ayrıyetten silme işlemini gerçekleştirebiliyor muyuz ?

Şuanlık bilmediğim ve kafama takılan sorular bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Pa80 Kullanıcıları Yardım Lütfen

Kardeş sorularının cevaplarını vereyim

1-orgu incelerken ciziklere bakma onlar önemli değil dış görünüşe aldanma tabiki bak ama öncelikle tamir görmüşmü cihaz ona bak tuşesine bak ve ekranına bak digger swiçlerine bak çalışıyomu çalışmıyomu, birde pitchbender ında ses kayması varmı ona bak.

2-İstediğin seti örnek ömer kart,cevo,emo..vs. yüklersin 16 mb kartına.İstediğin zaman değiştirirsin setini o sana kalmış bişey,

3-Birden fazla set darken kartın kendi setini yüklersin o drum kitleri kullanan ve okuyan digger kartların setlerinide kullanabilirsin.

4-Tek tek şöyle user ların içnideki ritimleri yükleyebilirsin istediğin yeri seçip tabi userlara olcak.

5-Karta istediğin yüklemeyi yapıp sonradan onu silip yeni bir kart yükleyebilirsin kişisel zevkine kalmış birşey. Kolay gelsin.

Tam aradığım cevapları vermişsiniz hocam çok çok sağolun :)

rica ederim kardeşim