Pa80 Koma Sorunu

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Arkadaşlar aleti alalı daha 2-3 saat oldu ve komayı sanırım ayarlıyamadım aldıgım yer pad 3 le veriliyor dedi ama pad3 e basılı tutup mi ve si ye koma veriyorum yada verdiğimi sanıyorum :) nasıl anlayabilirim komanın devrede oldugunu ?

Cevap: Pa80 Koma Sorunu

Hocam ekrandaki sub scale derken menuden bi scale yazısı görmüştüm orası mı ?

eğer orasıysa orda "C" yani do notası yazıyordu ben onu "D" yani re notası yapmıştım.

Scale "koma" demek hocam.pa80'de nasıldır bilmem ama çeyrek seslerin ayarlarını oradan yapabilirsin.Onu C yani do olarak tutuyorum ben.

kardeş sen menu ye gir sonar pad e gir ordanda bak pad lerde hangisi quarter sa o komadır o tuşa basılı tut komanı ver. komayı verirke zaten tuştan ses gelmez eğer tuştan ses geliyosa koma verilmiyodur

Hocam ben yamaha da mi ve si ye koma verdiğimde daha farklı çalıyordum pa80de sanırım ayarlayamadım komayı

kardeş sen menu ye gir sonar pad e gir ordanda bak pad lerde hangisi quarter sa o komadır o tuşa basılı tut komanı ver. komayı verirke zaten tuştan ses gelmez eğer tuştan ses geliyosa koma verilmiyodur

koma verirken tuştan ses geliyor hocam :S

kardeş o zaman sen koma veremiyosun demekki style playdeyken menu>ınput pads>sayfa 23> ordanda pad 1 2 3 4 çıkar QuarterT olucak eğer yoksa herhangi bir pad te istediğin pad e gel tempo tekerleği ile QuarterT yi bul çık. Sonrada write dısk ın e el globali kaydet bu kadar basit.

kardeş o zaman sen koma veremiyosun demekki style playdeyken menu>ınput pads>sayfa 23> ordanda pad 1 2 3 4 çıkar QuarterT olucak eğer yoksa herhangi bir pad te istediğin pad e gel tempo tekerleği ile QuarterT yi bul çık. Sonrada write dısk ın e el globali kaydet bu kadar basit.

Sorun dediğiniz gibi hocam hallettim :)