Pa80 kart yükleme lütfen yardım :(

mussbayrak

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
roland g600
mrb arkadaslar. g600üm vardı pa80 aldım. o kadar hevesliydimki ama tüm hevesim kırıldı. su kart yükleme olayı deli etti beni mce programını kuruyorum program hata veriyor. kartı pcmcı cıkısına takıyorum driverini bulamıyor. aramadıgım yer kalmadı. benden önceki sahibi karta yüklemeler yapıyordu. ben bir türlü beceremedim. lütfen yardım edin :(

Cevap: Pa80 kart yükleme lütfen yardım :(

mce programını xp de kullanman gerek diğer işletim sistemlerinde hata veriyor.
cardını yuvaya takıyon ve ilk önce ya orkta yada mce de siliyosun sonrası yukleyeceğin cardı seçiyon yuklüyon.bu arada mce ayarlarını elle seçeneğini seç ve amdflş seç diğer çıkacak ayarlarıda 16mb olarak ayrla.
gelelim disketle yuklemeye. disketle yuklenecek crd toplam büyüklüğüne göre 11,12 tane backup olur.cardını siliyosun yada format atıyosun ve.
pc nin bir kenarına misal bayrak.crd diye bir klasör açıyon ve buna sağ tıklayıp kopyala diyon. boş disketi pc koyu açıyosun ve sağ tık yapıştır diyon ve şimdi o klasör diskete gelmiş oluyor.içini açıp backup1 i yani ilk 1ci sürükleyip bırakıyosun ve yuklüyor.şimdi disketi orkta takıp disk 11 sayfaya gelip f2 nasıp zaten 1 backup diye soruyo sende enter deyip yuklüyon.ayni şekil 2 ciyede yapıyon sağ tık pcde kopyala ve klasörü aç 2 ci backupu sürükle yuklesin.bu arada ork yuklerken 1 ci yukledimi sende sırası ile 2 istiycek 2 ci disketi takıp enter devam edicek tir taki bitene kadar yuklemeler bittimi otamatik çıkar zaten.bütün backupları sırası ile ayni işlemi yapıp ork istediği zaman verip enterliycen.
backup yuklemen bittimi normal setini diskete atıp disk looad an yukledinmi kullanıma hazırdır.