Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa80 ile bilgisayar bağlantısı kurulup ses kaydı yapılabiliyormu? yardım lütfeTufan arkadaşımızın anlattığı kabloda olur. Bir ucu stereo kalın jack, diğer ucu ince jack olmak üzere kablo bulman daha kolay olur. Kalın jackı orgun phones kısmına, ince jackı da laptopun mikrofon girişine takarsın.. Ben daha önce böyle yapıyordum.. Ama ses kalitesi birazcık daha düşük oluyor benim anlattığım kablo sistemine göre. Ya da bana öyle gelmiş olabilir..
Cevap: pa80 ile bilgisayar bağlantısı kurulup ses kaydı yapılabiliyormu? yardım lütfe
Tufan arkadaşımızın anlattığı kabloda olur. Bir ucu stereo kalın jack, diğer ucu ince jack olmak üzere kablo bulman daha kolay olur. Kalın jackı orgun phones kısmına, ince jackı da laptopun mikrofon girişine takarsın.. Ben daha önce böyle yapıyordum.. Ama ses kalitesi birazcık daha düşük oluyor benim anlattığım kablo sistemine göre. Ya da bana öyle gelmiş olabilir..