pa80 hoparlör ses gelmiyor yardım

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
Arkadaşlar pa80 den hoparlörün bir taraftan ses geliyor diğer taraftan ses gelmiyor kulaklığı takıncada aynı.Bi tarafta var diğer tarafta yok..Sorun ne olabilir...

Cevap: pa80 hoparlör ses gelmiyor yardım

Arkadaşlar pa80 den hoparlörün bir taraftan ses geliyor diğer taraftan ses gelmiyor kulaklığı takıncada aynı.Bi tarafta var diğer tarafta yok..Sorun ne olabilir...

arkadaşım benimde başıma gelmişti birde orgun tessat çıkışlarına bak iki taraftanda ses geliyorsa korkma çünki ozaman kulaklık çıkışının devresinde lehim çatlağı vardır hoparlöre giden kablolar oradan ayrılıyor lehimlerin üzerinden tekrar geçince düzelir tabi kendin bilmiyorsan deneme basitbir eletronikçi yapar
hoşçakal

Cevat abi riğht ve left çıkışlarının bi tanesinde tesisata bağlayınca bazen gidip gelmeler oluyor.Biraz önce kulaklık ve hoparlör geldi.ama tekrar gider galiba.sorun ciddimidir...

ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorun lehimlere baktır kablo sogetleri de oynamış gevşemiş olabilir ama benim fikrim kulaklığın arkasındaki lehlmler elden geçmeli basit bir iş televizyon tamircileride yapar yanlız başka yerlere elletme inşallah düzelir hoşçakal

ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorun lehimlere baktır kablo sogetleri de oynamış gevşemiş olabilir ama benim fikrim kulaklığın arkasındaki lehlmler elden geçmeli basit bir iş televizyon tamircileride yapar yanlız başka yerlere elletme inşallah düzelir hoşçakal

Çok teşekkür ederim cevat abi..Allah razı olsun.Bol kazançlar...