Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa80 durduk yere ritim silindiHiç birşey olmaz kardeşim senin konuştuğun adam senin cebindeki 150 liraya göz dikmiş bi uyanık senin yapacağın tek şey güzel kardeşim harici pcmcia kart okuyucu almak birde disket edinmek Kartın kaç mb bilmiyoruz8 mb mı 16 mb mıŞimdi sana lazım olan parçaları yazıyorum bunları edinirsen sıkıldıkça orgundaki setleri değiştirebilirsin1: pcmcia kart okuyucu2:harici disket sürücüsü3: bir kutu disket (içinde 10 adet olur)Sonra orguna lazım olur disketten zarar gelmezTahminim 100 liraya edinirsin bunların hepsini bi bilgisayarcıdanTekrar hatırlatayım ondan sonra istediğin seti istediğin kartı sitemizden indirip orgunda kullanabilirsin birde senin kart iran kart kardeşim anladığım kadarıyla Google'da korg pa80 iran backupları diye arat bulursun ama gerek yok sen dediklerimi al sonra yaz buraya sana en kral doğu setini yükleyelim şöyle bol halaylı
Cevap: Pa80 durduk yere ritim silindi
Hiç birşey olmaz kardeşim senin konuştuğun adam senin cebindeki 150 liraya göz dikmiş bi uyanık senin yapacağın tek şey güzel kardeşim harici pcmcia kart okuyucu almak birde disket edinmek
Kartın kaç mb bilmiyoruz
8 mb mı 16 mb mı
Şimdi sana lazım olan parçaları yazıyorum bunları edinirsen sıkıldıkça orgundaki setleri değiştirebilirsin
1: pcmcia kart okuyucu
2:harici disket sürücüsü
3: bir kutu disket (içinde 10 adet olur)
Sonra orguna lazım olur disketten zarar gelmez
Tahminim 100 liraya edinirsin bunların hepsini bi bilgisayarcıdan
Tekrar hatırlatayım ondan sonra istediğin seti istediğin kartı sitemizden indirip orgunda kullanabilirsin birde senin kart iran kart kardeşim anladığım kadarıyla Google'da korg pa80 iran backupları diye arat bulursun ama gerek yok sen dediklerimi al sonra yaz buraya sana en kral doğu setini yükleyelim şöyle bol halaylı