Pa80 denemem 9/8

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Üstadlarım yorumlarınız değerli öncelikle bunu söyliyim :) Normal şarkı söylemezdim düğünde bağlamacının arkasında çalardım hep artık dedim tek yapmanın zamanı geldi sesim kötüde olsa çıkıp okucam arkadaş :)

Zippyshare.com - zxc.wma

Cevap: Pa80 denemem 9/8

güzel hocam başarılarının devamını dilerim.

ton seçimin yanlış olmuş. transpoze ayarıı doğru kullanmak çok önemlidir yani okuayacağın tonu seçmek. bu parçayı si yada la okuyabilirsin. hadi bilemedin sol ama sol bile pes gelir. okumayı düşünüyorsan cesur olacaksn. yani ''bağırırım detone olursam'' kaygısını unutup bol bol bağır sesin açılsın. devam et pes etme zamanla oturacak. başarılar

Emeğine diline sağlık, mono kayıt olmasa daha da güzel olurdu ;)

ton seçimin yanlış olmuş. transpoze ayarıı doğru kullanmak çok önemlidir yani okuayacağın tonu seçmek. bu parçayı si yada la okuyabilirsin. hadi bilemedin sol ama sol bile pes gelir. okumayı düşünüyorsan cesur olacaksn. yani ''bağırırım detone olursam'' kaygısını unutup bol bol bağır sesin açılsın. devam et pes etme zamanla oturacak. başarılar

hocam bu akşam birde dediğiniz gibi yapıcam bir la bir si birde sol den okuyup denicem :) teşekkürler yorumunuz için.