Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa80 bilgi almak icindisketsiz yükleyemezsin,aynı soruyu daha öncede sormuştun bende aynı cevabı vermiştim yine aynı cevabı veriyorum,işin içinde pa80 varsa disket şart başka türlü yükleme imkanınız yok,ya hardisk alıp hardiske ful bakup set doldurup orga takıcaksın tüm işlemlerini hardiskten yapacaksın,eğerki hardisk orgun içerisinde ise hardiske bile yüklemeyi disketle yapmak zorundasın başka seçeneğin yok kardeşim,
Cevap: Pa80 bilgi almak icin
disketsiz yükleyemezsin,aynı soruyu daha öncede sormuştun bende aynı cevabı vermiştim yine aynı cevabı veriyorum,
işin içinde pa80 varsa disket şart başka türlü yükleme imkanınız yok,
ya hardisk alıp hardiske ful bakup set doldurup orga takıcaksın tüm işlemlerini hardiskten yapacaksın,eğerki hardisk orgun içerisinde ise hardiske bile yüklemeyi disketle yapmak zorundasın başka seçeneğin yok kardeşim,