pa80 ayar sorunu, lütfen yardım edinn :(

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 5K

mfsert

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
****BABA PA800****
slmlar

ben orgda korg pa80 de ritim yükliyorum ve pad ayarlarini veriyorum.

orgu kapatirsam ve tekrar acarsam

eski haline döniyor pad ayarlari siliniyor ve no style yaziyor

lütfen yardim edin. (Klavyem HDD lidir.)

Cevap: pa80 ayar sorunu, lütfen yardım edinn :(

ilk evela orkta vürüs varmı yokmu varsa sil bu şekil.( disk erase ve f1 ile orgun kendi hafızasi olan ssd gel ve open aç orada şu dosyalar vardır global style perfonmaz ve program. sen program dosyasına gelip open açacaksın ve buraya dikkat user1 user2 userdk harici olanlar yani fazladan olan varsa üzerine gelip sil yanlız ilk yazdıklarıma dokunma.bu şekil vürüs dediğimiz yani orga uyumsuz olanlar silinmiş olur. ikinci işlemenide şu sesini seç ve pad ayarlarını yap ve birde ritim seç ve bu sesi write deyip perfonmasın ilk birinci sırasına kaydet hiç bir sorunun kalmayacak kolay gelsin.

ilk evela orkta vürüs varmı yokmu varsa sil bu şekil.( disk erase ve f1 ile orgun kendi hafızasi olan ssd gel ve open aç orada şu dosyalar vardır global style perfonmaz ve program. sen program dosyasına gelip open açacaksın ve buraya dikkat user1 user2 userdk harici olanlar yani fazladan olan varsa üzerine gelip sil yanlız ilk yazdıklarıma dokunma.bu şekil vürüs dediğimiz yani orga uyumsuz olanlar silinmiş olur. ikinci işlemenide şu sesini seç ve pad ayarlarını yap ve birde ritim seç ve bu sesi write deyip perfonmasın ilk birinci sırasına kaydet hiç bir sorunun kalmayacak kolay gelsin.

Hocam çook tşk ederim ama bir problem daha var, ben orgu daha yeni aldım, üzerinde herşey yüklüydü aldığıda sonradan bu problem ortaya çıktı.. Ayrıca ASSING SLIDER sürgüsü de çalşmıyor.. onu nasıl halledicem ?? :(

hocam bence sizin orgta virüs var,,pa80 lerde genelde virüs olduğu zaman ses vs sürgüler çalışmıyo,,
çözümü nedir,,güzelce format atıp tekrar set yüklemek,os dosyaları vs yükleyince org sıfırlanıyo zaten,,bendede pa 80 varken aynı olay benimde basıma geldı volume sürgüsü çalışmıyordu format attım düzeldi

hocam bence sizin orgta virüs var,,pa80 lerde genelde virüs olduğu zaman ses vs sürgüler çalışmıyo,,
çözümü nedir,,güzelce format atıp tekrar set yüklemek,os dosyaları vs yükleyince org sıfırlanıyo zaten,,bendede pa 80 varken aynı olay benimde basıma geldı volume sürgüsü çalışmıyordu format attım düzeldi

usta allah senden razı olsun.. Çok teşekkür ederimm.. hallettim çok şükür :)

hocam 1 hafta kafayı yedım ta kı senın bu yazıyı okuayan kadar virüs olmuyormus pa 80 lerde bu hatadan dolayı yapıyormus arızaları :D