Pa600qt yardım

• Konbuyu başlatan blue74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

blue74

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800
Merhaba arkadaşlar

Pa 600 qt de yeni sesler veya ritimler ekleyebilmem için hafızadan yer acmam gerekiyor soundlardan siliyorum PCM lere bakiyorum boşluk hep ayni yer açılmıyor bunu nasıl hangi yolu izleyerek yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Cevap: Pa600qt yardım

bence pcm leri komple silip öle yap tek tek beğendiğin saundları d kitleri öle yap en sağlıklısı bu ben öle yaptım alette mükemmel boş hafıza kalıyor yetiyorda artıyor bile

Teşekkür ederim ,Hasan bey kardeşim (Aynı yaştayız)Bu işlemi nasıl yapmam gerekir.

Şimdi anladım ben o şekilde sildim belirttiğiniz ekranda 2 seçenek var alttakini kullandım (fakat üsttekinin ne anlama geldiğini bilmiyorum)
Ancak şu an çok uğraşıp derlediğim yoğun dolu bir set var orgumda bahsettiğiniz şekilde yapabilmem için sanırım bütün sesleri dr kitleri tek tek kullanılmakta olanları ayıklamam gerekir bu da oldukça zaman almaz mı?

Şimdi anladım ben o şekilde sildim belirttiğiniz ekranda 2 seçenek var alttakini kullandım (fakat üsttekinin ne anlama geldiğini bilmiyorum)
Ancak şu an çok uğraşıp derlediğim yoğun dolu bir set var orgumda bahsettiğiniz şekilde yapabilmem için sanırım bütün sesleri dr kitleri tek tek kullanılmakta olanları ayıklamam gerekir bu da oldukça zaman almaz mı?

2 saatte hepsini yapabilirsiniz beğendiğiniz kullandığınız sesleri ritimleri drum kitleri vs kağıda yazın tek tek yukleyin blue 74 bartın lımısın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba Tekrar dün sorumun yanıtını buldum sağolsun başka bir piyanist arkadaşım yardımcı oldu.Hayır bartınlı değilim kocaeli de yaşıyorum 74 Doğum tarihi
Hasan bey ilgi ve yardım paylaşımınız için çok teşekkür ederim

Merhaba Tekrar dün sorumun yanıtını buldum sağolsun başka bir piyanist arkadaşım yardımcı oldu.Hayır bartınlı değilim kocaeli de yaşıyorum 74 Doğum tarihi
Hasan bey ilgi ve yardım paylaşımınız için çok teşekkür ederim

hocam aynı sorun bizde var. nasıl buldun çözümü yardımcı olursan seviniriz. saygılar..

Arkadaşlar Soundlardan sildiğiniz halde boşluk açılmıyor ise. aynı PCM leri kullanan sildiğiniz sesin bir benzeri ses vardır soundlarda. yada sildiğiniz halde açılmıyorsa boşluk simdi klavye yanımda yok. Set silerken Delete all seçip siliyordunuz. Sound sildikten sonra. delete all ın ustundeki deleteye basarak kullanılmayan pcm leri cihaz otomatik silicektir. böylece yer acılacaktır. umarım anlasılmıştır. anlasılmadıysa klavye önümde detaylı anlata bilirim.