pa600Qt süper set

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa600Qt süper set

arkadasım o aldığım set şu siteden indirdiğim setlerden toplama set üstelik icinde adam gibi 2.4 luk bir tane ritim yok oryantal yok 5.8 yok ses 2-3 tane var adam gibi bir bağlama yok kimse bana bu seti met etmesin paylasıcam sitede herkes gorsun bana bu seti satan kisi sana baska set gondercem dedi kendisine de soledim bu set piyasadan toplama ve piyasadakilerden daha kotu olduğunu soledim kendisi de kabul etti kimse kanmasın bu sete paravermek benim için enayilikti

bende aldım ama org bi türlü normal bir şekilde yüklemedi. ne yapacağımı bilemiyorum. 3 kere gönderdi ama olmuyor. orgdan çekip gönder dedim. yine okumadı. pek çok sesi kabul etmiyor. alan arkadaşlardan yardım bekliyorum. satan kişide bilmiyor

uğraşma bosuna verdiğin para cope gitti benim gibi ben bu konuyu bu yuzden açtım zaten beşpara etmez set bu sitede daha guzelleri ver

güzel set tşkür

paylasim icin cok tesekürler

set iyimiş teşekürler

paylaşın arkadaşlar şu seti millet kandırılmasın 3 kuruş para kazanacaz diye çekmediğimiz kalmıyor zaten. birde böyleleri çarparsa işmiz var..

uğur can ın, kendi yazdığı olan set güzel. fiyatı 100 tl olan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nerden biliyon arkadaş kendi yazdığını piyasa setlerini toplamış oda can set yapmış var bende ismi müzik sokağı adlı şahıs bana o setide ücretsiz yolladı özür mahayetinde

nerden biliyon arkadaş kendi yazdığını piyasa setlerini toplamış oda can set yapmış var bende ismi müzik sokağı adlı şahıs bana o setide ücretsiz yolladı özür mahayetinde

hasan abim,o setten 3 enstruman bana çok hoş geldi,4 telli,hele girişteki keman.bide eşik altılar ı beğenmiştim.paylaşmanız bizi de memnun eder.saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...