Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa600Qt içinde ram varmış ben ram ın nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorumRam için slota ne gerek var. muhtemelen ram board üzerine entegreli sıcak hava makinası ile sökülüyor çip şeklinde olması yüksek bir ihtimal. 2. ihtimal arka tarafında kalması ( sanmıyorum ) ekran paneli var arkada boşluk varmı bilmem. ama 1. ihtimal daha yüksek. 800 gibi slot yapmamıslar. resimde yazılar net okunmadıgı için çözemedim. 1.ihtimal ise ram degiştirme olayı olursa dtlye yol gözükür demektir.teknoloji ilerledi ve tek board üzerinde herşeyi yapıyor ve mantıklı bir olay. gereksiz ayrı ayrı boardlar gereksiz agırlıktır.
Cevap: pa600Qt içinde ram varmış ben ram ın nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum
Ram için slota ne gerek var. muhtemelen ram board üzerine entegreli sıcak hava makinası ile sökülüyor çip şeklinde olması yüksek bir ihtimal. 2. ihtimal arka tarafında kalması ( sanmıyorum ) ekran paneli var arkada boşluk varmı bilmem. ama 1. ihtimal daha yüksek. 800 gibi slot yapmamıslar. resimde yazılar net okunmadıgı için çözemedim. 1.ihtimal ise ram degiştirme olayı olursa dtlye yol gözükür demektir.
teknoloji ilerledi ve tek board üzerinde herşeyi yapıyor ve mantıklı bir olay. gereksiz ayrı ayrı boardlar gereksiz agırlıktır.