pa600Qt accayip set

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 43
  • Görünümler : 15K
Cevap: pa600Qt accayip set

link yenilendi

Moderatör tarafında düzenlendi:

içeriği nedir üstad ? bi açıklama yaparsanız ona göre indirmiş oluruz...saygılar...

düzenlenmiş set bol 2-4 bol elektro ses denemenizi tavsiye ederim tam olarak bitmedi ama yinede güzel tabi bu benim tercihim ben bunu kullanıyorum

ben bu sete m3 zurna,köy zurna,sırma elektro,cym klarnet,1-2 elektro,rif klarnet,e40 klarnet stüdyo yaylı şuan aklıma gelenler bunlar bunları ekleyip kendime uygun bi set yapacagım.ritimler güzel olmuş.sadece ses yönünden bana göre biraz zayıf kalmış ama şuana kadarki pa600 setleri içerisinde en begendiğim set olmuş.aslında benim setde hazır ama senin ritimkitlerin daha hoşuma gitti.o yüzden yayınlamıyorum.

bende uk set var isterseniz onuda paylaşayım....

o set bende var ama sesler bi tuhaf yaa.ama olmayanlar için paylaşabilirsiniz.

uk setdende bikaç ses aldım ben.ama gerçektende 10 numara bi set olacak.5 baba klarnet,5-6 elektro ses,3-4 baba zurna,2 baba yaylı,bikaç macun ses.ud ve kanun,bide 3-4 loop ses bence güzel olur.

ben bu sete m3 zurna,köy zurna,sırma elektro,cym klarnet,1-2 elektro,rif klarnet,e40 klarnet stüdyo yaylı şuan aklıma gelenler bunlar bunları ekleyip kendime uygun bi set yapacagım.ritimler güzel olmuş.sadece ses yönünden bana göre biraz zayıf kalmış ama şuana kadarki pa600 setleri içerisinde en begendiğim set olmuş.aslında benim setde hazır ama senin ritimkitlerin daha hoşuma gitti.o yüzden yayınlamıyorum.

üstad gündüzleri çalışıyorum akşamları 2 saat tam iki aydır uğraşıyorum bir araya toplamak bayaa zor oldu teşekkürler

eline saglik güzel olmus bana giresun karsilama ve 3 ayak horan lazim ritimleri korg pa 600qt varsa lütfen baylasin tskrler