PA600'mü A2000'mi

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Deyip bombayı ortaya bırakayım :) Şaka şaka aman diyeyim. Arkadaşlar dokunmatik ekran antipatim sempatiye dönüştü. Hangisini alsam bilemedim. Nevale olarak falan A2000 çok önde zaten ama ev kullanıcısı olarak ne yapsam bilemedim. Bu hafta da almak istiyorum artık seçimden önce. :)

Cevap: PA600'mü A2000'mi

Al da rahat erelim arkadas:) hayirlisi tabii

İstediğim kitleri sesleri atmak isterim tek sete bağlı kalmak istemem diyorsanız pa600 tavsiyemdir.İçindeki ce sette çok güzel bence çok kalite bir çalışma yapmışlar.Renkli dokunmatik ekranda çok güzel olmuş bence dokunmatik ekran çok kullanışlı ...

Al da rahat erelim arkadas:) hayirlisi tabii

Çok rahatsız etmedim 2. Konu bana haksızlık etmeyin :) Şaka bir yana da gerek maddi ve iş gerekse sağlık problemleri yüzünden forumdan biraz uzak kaldım klavyede alamadım.

İstediğim kitleri sesleri atmak isterim tek sete bağlı kalmak istemem diyorsanız pa600 tavsiyemdir.İçindeki ce sette çok güzel bence çok kalite bir çalışma yapmışlar.Renkli dokunmatik ekranda çok güzel olmuş bence dokunmatik ekran çok kullanışlı ...

Nevale sıkıntısı olmaz muhtemelen ancak malzeme ve sound anlamında kalite konusunda hiçbir bilgim yok. Klavyeyi pek tanımıyorum. Sadece bir kere dinlenmiştim sound hiçte fena değildi. Siz ne dersiniz?

Allah gonlunuze gore versin:) ne rahatsizligi

Nevale sıkıntısı olmaz muhtemelen ancak malzeme ve sound anlamında kalite konusunda hiçbir bilgim yok. Klavyeyi pek tanımıyorum. Sadece bir kere dinlenmiştim sound hiçte fena değildi. Siz ne dersiniz?

Ben Ce seti çok başarılı buldum özellikle sesler çok güzel sampleler çok güzel olmuş.Ritimlerde güzel her yöreye ait ritim var.Sıfır aletler arasında en mantıklı seçimlerden biri olarak pa600 Qt yi görüyorum.Sound konusundada sıkıntı olmaz sonuçta yeni teknolojı bir alet hızlı kullanımı pratik 96 Mb ram ile yeniliklere açık bir alet pa600 Qt ben tavsiye ederim .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben Ce seti çok başarılı buldum özellikle sesler çok güzel sampleler çok güzel olmuş.Ritimlerde güzel her yöreye ait ritim var.Sıfır aletler arasında en mantıklı seçimlerden biri olarak pa600 Qt yi görüyorum.Sound konusundada sıkıntı olmaz sonuçta yeni teknolojı bir alet hızlı kullanımı pratik 96 Mb ram ile yeniliklere açık bir alet pa600 Qt ben tavsiye ederim .

Sıfırda alabilirim ama 2. El alsam olurmu? Yeni cihaz zaten çoğunun garantisi vardır.

bk-5 al derim :)

Ben bu konuda yardımcı olmuştum size a2000 zaten ben kullanıyorum 600 de çaldım dinledimde hiç zevk vermedi size her türlü a2000 derim...zaten yarın yine demo yapıcam özel istediğiniz sesler veya ritimler varsa söyleyin ona göre merakınızı giderm