- Enst.
- a1000-300-e86-pa80-6o0qt-x1 elt.bağ
arkadaşlar 600 ü aralıkta satın aldım o zamandan beri derleme toplama set yapmak için uğraşıyorum. inşallah hoşunuza gider. ritimlerin % 80 ni pad lerle destekli. yani ritimleri açınca pedleri kullanırsanız farkı göreceksiniz. seslerin de doyurucu olduğunu düşünüyorum. eğer dener ve sonuçtan haberdar ederseniz ona göre işlem yapabiliriz. seslerin içinde x3-pa800- pa80 gibi cihazların sesleri mevcut. ayrıca benim düzenlediğim kabak kemane- sipsi gibi yöresel seslerde var. en azından benzemesi için uğraştım
ben hasta ve yaşlı bi adamım yaşım 49 kalbimden 5 damar değişti, üstelik hergün işten yorgun geliyorum (polisim) elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım. set 104 mb görünüyor. siz ona bakmayın. orgun kendi hafızasına setinizi mutlaka yedekleyin ( 1 gb kendi hafızası var 100 mb set atsanız en az 8 adet set alır. yani kıymetli setlerinizi hem flash belleğe hem orga yedekleyebilirsiniz.) cihazın azımsanamayacak kadar çok işlevi var. yeni şeyler tespit edersem paylaşırım. cihazla ilgili baya bi bilgi edindim. herkese yardımcı olurum. akdeniz ve ege bölgesinde olan arkadaşlara ( burdurda oturuyorum ama ıspartalıyım ) arıza parça değişimi tamir gibi konularda yardımcı olurum. ücret istemem dua ile çalışıyorum. ( 505 5428120 ) yardımlaşmak gibisi yoktur. herkes birşeyler paylaşsa paylaşılanların iyileri toplanarak çok iyi şeyler yapılır. hepinize kolay gelsin. allaha emanet olunuz.
setin linki=(***paylaşımdan kaldırılmıştır***)
setin linki=(***paylaşımdan kaldırılmıştır***)
Moderatör tarafında düzenlendi: