Konuya cevap cer

Cevap: Pa600

fikrim mi sorarsan ben bk-5 or de aldim bk-5 or ye inanilmaz ücretsiz ve örnek olacak roland türkiye destegi var bu 1 ama bk-5 or tabiki kapali ne varsa onu kulanmak zorundasin ritimler yavas yavas geliyor ama daha cok eksikleri var

pa600 ise hic pa600 set bulamasan tüm pa800 setlerini sorunsuz yüklüyorsun ve sahnede bk-5 ten daha kulanisli korg pa600 ü bence bk-5 or ile karsilastirmak mümkün degil cünkü en avantac yeri  96 mb sampel okumasi zaten 96 mb sampel okumasaydi ozaman bk-5 ile karsilastirmak mümkündü (BU BENIM SAHSI GÖRÜSÜM BÜYÜK YAZDIMDA GÖRÜNSÜN DIYE)

kaldiki fiyat bu kafa karistiriyor iste eyer avrupa fiyatindan 100 euro daha fazlaysa inanki ozaman türkiyedekinleri enayi yerine koymus oluyorlar yapilan cüneyt setine diyecegim yok cok büyük bir usta zaten

ama burda herhangi bir alman veyada türk olmaya diyelim sahis korg pa600 QT yu cüneytin setini mecbur almak zorunda tutulmuyorsa ve rahatlikla 1099 euro ya aliyorsa aynisida bizim türkiyede gerceklesmesi gerektigini düsünyorum

fiyat dedigim gibi 1099 euronun üzerinden nekadar cikacak onuda cok iyi göz önüne almak gerek ben sahsen türkiyede yasiyor olsam ve 1099 euro ya türk olmayan baska insanlar alabiliyor ve bende 1200 euro vermek zorundaysam ayni orga ozaman vaz gecerim

alet nekadar iyide olsa esitlik benim icin ön plana cikar bu durumda bakin avrupanin her yerinde 1099 euro dan bahs ediliyor bakalim türkiye ne yapacak

saygilarimla

Geri