pa600 süper set

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

hasan74

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pa600Qt-pa500 -pa55- pa80
arkadaşlar az önce bana özelden bir mesaj geldi şu piyasadan toparlayıp süper set diye bana satılan set hakkında yorumlar yapmısım yorumları silmem yoksa mahkemeye vericekmiş adam beni neymiş adam noterden tasdikli belgesi varmış elinde kendisi yaptığına dair o seti kendisi yapmış hakkında yaptığım yorumları silmemi istiyor tc kimlik numaram varmış elinde nemiş fatura kesiyormuş beni mahkemeye vericekmiş böle bir tehdit aldım bende onu vericem mahmemeye pazartesi ilk işim savcılığa gitmek bana fatura göndermedi bana kargoyla herhangi kilitli yasal bir set göndermedi kim kimi dava ediyormuş bakalım bu konuyla ilgili birsey söylemek isteyen buyursun sölesin

Cevap: pa600 süper set

takma üstad,esas o yanar haberi yok,maliyeye bildir elindeki belgelerle,o uğraşsın..

hangi setti ki bu ? şu tomati nin setimi.

diyelimki size ücretli bi set satıldı belli bir ücret karşılığında sizde onu paylaştınız ben bu seti paylaşmıycam diye bi sözleşme yaptınızmı hayır hiçbir yasal hakkı yok. diyelimki bir set tanıtımı yapıldı ve yoruma açık hakaret küfür taciz aşşağlama kişiye saldırı yoksa yinee bi kanuni hak yok piyasa da satılan hiçbir setin kanuni hakkı yok faturası olmadığı sürece kanuni işlem başlatamaz sadece bi emek veriliyo o emek karşılığında ücret alınıyor ve bizler bu üzreti bilerek görerek ve deneyerek veriyoruz. bazı arkadaşlar başka bi forumda konu açmış set satın almış yok şöyle yok böyle diye mahkemelerde bi sonuç alamaz

hiçbişey yapmana gerek yok ustad tomatos da hiçbişey yapamaz içini ferah tut sen.

fatura keseceğine göre (tabi kesebilirse) vergi kaydı var demektir. o sana faturayı göndersin sende faturayı al. ondan sonrası kolay. bakalım sana sattığı ürün yasalmı vergisini falan ödüyormu bu dürüst arkadaşlar.

Fatura Kesersede Birşey Değişmez Ki Zaten. Ürünü Aldıktan Sonra Fatura Olsun Olmasın İstediğini Yapabilir. Fatura Sadece Ürünü Aldıgına Dair Bir Belgedir. Sonucta Kilitsiz Bir Usb Satıcı Kilitlememiş Ve Buda Demek Oluyor Ki Paylaşıma Açık Bir Ürün. Satıcı Arkadaş Sadece Geyik Yapmış O Kadar. Artı Dava Açıpta Kaybederse Senin Avukat Masrafına Kadar Öder.Aranızdaki Ticaret Al Gülüm Ver Gülüm Bundan İbaret.

hangi setti ki bu ? şu tomati nin setimi.

ben kim olduğunu açıklamadım setide paylasmadım sırf söz verdim diye zaten paylasılacak bir set değil sadece kendim yazdım deyip bana su siteden topladığı setleri satmış kimse aldanmasın diye arkadasları uyardım

Fatura Kesersede Birşey Değişmez Ki Zaten. Ürünü Aldıktan Sonra Fatura Olsun Olmasın İstediğini Yapabilir. Fatura Sadece Ürünü Aldıgına Dair Bir Belgedir. Sonucta Kilitsiz Bir Usb Satıcı Kilitlememiş Ve Buda Demek Oluyor Ki Paylaşıma Açık Bir Ürün. Satıcı Arkadaş Sadece Geyik Yapmış O Kadar. Artı Dava Açıpta Kaybederse Senin Avukat Masrafına Kadar Öder.Aranızdaki Ticaret Al Gülüm Ver Gülüm Bundan İbaret.

usb değil usta e mail adresime yolladı

Bu alana bir cevap yazın...