PA600 QT Ilk izlenimlerim

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Özelden çok soru geliyor pa600'e neden geçtiğim ve izlenimlerim hakkında. Herkese yazmaya çalışıyorum. Buradan yazayım dedim kelimelerimi doğru seçerek karşılaştırma yapmadan sadece izlenimlerim ve beni mutlu eden detaylar;

Oncelikle uzun zamandır pa600'ün en sevmediğim belki tek yanı tasarımı diyordum. Fakat bilişim sektöründe olan birisi olarak tasarımın bir süre sonra rafa kalkıp işleve bakıldığını bilerek, gittim bir pa600 aldım.

Alma amacımın dışına da çıkmış oldum ve beni mutlu eden güzellikleri olduğunu gördüm.

-Dokunmatik ekran kullanımı konusunda soru işaretlerim vardı ama bundan sonra dokunmatik ekran olmayan bir klavye kullanacağımı sanmıyorum. :)

-Tuşlar alçak ve hassas. Gayet rahat. Parmaklar akıyor adeta kayıyor.

-Ben bu MB olayını pek kavrayamıyordum ama gördüm ki dünya kadar ses ritim aliyor zaten.

-Ritim ve sound beklediğimin çok üstünde. Konuşmaya bile gerek yok. Hele o klarnet yokmu klarnet :)

-Seti hazırlayanlardan mı kaynaklanıyor bilmem ama ayrı ayrı kategori kategori kendisi ayırıyor. Kaybolmuyorsun.

-Bu zamana kadar bu forumda Pa600'ün layık olduğu şekilde savunulmadığını anladım. Yanlış anlaşılmasın lütfen bu yazdığım.

-Şu anda klavye başında değilim tek tek aklıma gelmiyor ama bana gerçek anlamda mutluluk veren bir klavye oldu.

-Tek ve en büyük kötü yanı ise eğer ki çalışıyor ve yorgun geliyorsanız,öğrenci iseniz veya herhangi bir sınava hazırlanıyorsanız vs. Pa600 varken bu gerçekten çok zor. Sizi alıkoyuyor :)

Cevap: PA600 QT Ilk izlenimlerim

hayirli olsun alpercim

sitede hatirlarsan ilk alan bendim ve buraya birkac video cekimi yapip yolamsitim ama cok elestiri oldu yok ritimin zil sesindeki tiz sesi cok geliyormus yok pa55 in aynisiymis v.s vs bide anlamadigimkonu var ben 45 senedir almanyada yasiyorum bircok klavier degistirdim jvc ile baslayip pa600 geldim bunu yani sira tek kulanmadigim orglardan yamaha vardi ama simdiye kadar hic picbend kopmadi kirilmadi ama gercekten hicbir orgta pa800 de ram olayida hic yanmadi bunu yazmamin sebebi cogu arkadaslar hemen sana yok picbend kirilacak yok ram yanacak derler bende hic böyle bisey oladi

neyse aslinda yazilacak cok sey var ama yazmak istemiyorum sadece keyfime bakiyorum 960 euroya aldim simdiye kadar ister inan ister inanma iki misli parasini bile cikardim herseyde mükemel sahnede hic bir kisi bana demedi bile bu orgun sesi pa800 degil onun icin yok tiz geliyor yok bass geliyor diye sende kayfine bak önemli olan kulanicinin hosuna gitmesi

bana bu fiyata baska bir org gösterseler suan ayni bu islemleri yapiyor ömrümün sonuna kadar korgtan
vazgecerim

neyse tekrardan hayirli olsun

Pa600 Çok güzel yeni teknoloji bir alet yeter ki kullanmasını bilin .

Özelden çok soru geliyor pa600'e neden geçtiğim ve izlenimlerim hakkında. Herkese yazmaya çalışıyorum. Buradan yazayım dedim kelimelerimi doğru seçerek karşılaştırma yapmadan sadece izlenimlerim ve beni mutlu eden detaylar;

Oncelikle uzun zamandır pa600'ün en sevmediğim belki tek yanı tasarımı diyordum. Fakat bilişim sektöründe olan birisi olarak tasarımın bir süre sonra rafa kalkıp işleve bakıldığını bilerek, gittim bir pa600 aldım.

Alma amacımın dışına da çıkmış oldum ve beni mutlu eden güzellikleri olduğunu gördüm.

-Dokunmatik ekran kullanımı konusunda soru işaretlerim vardı ama bundan sonra dokunmatik ekran olmayan bir klavye kullanacağımı sanmıyorum. :)

-Tuşlar alçak ve hassas. Gayet rahat. Parmaklar akıyor adeta kayıyor.

-Ben bu MB olayını pek kavrayamıyordum ama gördüm ki dünya kadar ses ritim aliyor zaten.

-Ritim ve sound beklediğimin çok üstünde. Konuşmaya bile gerek yok. Hele o klarnet yokmu klarnet :)

-Seti hazırlayanlardan mı kaynaklanıyor bilmem ama ayrı ayrı kategori kategori kendisi ayırıyor. Kaybolmuyorsun.

-Bu zamana kadar bu forumda Pa600'ün layık olduğu şekilde savunulmadığını anladım. Yanlış anlaşılmasın lütfen bu yazdığım.

-Şu anda klavye başında değilim tek tek aklıma gelmiyor ama bana gerçek anlamda mutluluk veren bir klavye oldu.

-Tek ve en büyük kötü yanı ise eğer ki çalışıyor ve yorgun geliyorsanız,öğrenci iseniz veya herhangi bir sınava hazırlanıyorsanız vs. Pa600 varken bu gerçekten çok zor. Sizi alıkoyuyor :)

vay bee şimdi bu yazilari okurken biz bk-5 in eksikliklerini yazdiğimizda yazdiğin sozler geldi aklima birden hocam ....

vay bee şimdi bu yazilari okurken biz bk-5 in eksikliklerini yazdiğimizda yazdiğin sozler geldi aklima birden hocam ....

Ne yazmışım. Fanatik marka tutkunlarının diğer marka ve modelleri sürekli olarak karalama çalışmalarına her zaman karşı çıktım. Böyle bir izlenim aldıysam ancak savunmaya geçmişimdir. Ben bk5 için olumsuz birşey yazmadım. Herşey parasına göre. O zaman 1500 lira bütçe ayırmış ama 2400 lira BK5 almıştım. Şimdi durumlar değişti.BK5 için 3 liraya 5 liralık klavye diyordum şimdi 7 liraya 7 liralık klavye almış olsam dahi elimde 7 liralık performansı olan bir alet var demektir, ki bunda herhangi bir tezat göremiyorum. :)

Saund on numara kasa ve tuşeler kötü başka bi eksisi yok

Aramıza hoşgeldiniz hocam., biz zaen sizi bekliyorduk. Korg kullacıcıları olarak bizler bu mutluluğu zaten yaşadık, bu sebepkle senin heyecanını anlayabiliyoruz.. Set konusunda sıkıntı yaşamazsın. huseyın babacan çorlu

Yeni yenidir güle güle kullan.

bu arada tr de 2. alan da ben oldum. müziksizasla kardeşimin ardından. sırf 1 ay kargo bekledim almanyadan vay be ne işti o öyle

tekrardan hayırlı uğurlu olsun.pa600'ün fiyatına göre çok üstün bir perfonmasa ve saunda sahip olduğuna inanan ve güvenen biriyim.dediğiniz gibi tanıtım çok önemli.