Cevap: Pa600 QT Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu
Ben beklemeye alıştım. Pa600 ü bıraktım artık pa900 ü bekliyorum. Pa900 tüm dünya ülkelerinden sonra ennnn sonra 2035 yılında türkiyede... üstelik hazırlanan abuzer set ile birlikte avrubada 5000 euro iken bizde sadece ve sadece herkez alabilsin diye 15000 euro. Şimdiden 5000euro kapora vermezseniz alamazsınız. Biz bayii düttürü müzik... Bunları şimdiden duyar gibiyim. Pa600 için kapış kapış satışa kaçgün var bilemiyorum. Daha önceden 15 şubat deniliyordu şimdi 20 şubat oldu. Mart nisan derken ekim kasım belki ama mocak 2014 kesin çıkacak gibi görünüyor. Niye olmayan orgu bekliyorsunuz ki ortalıkta 2000-2600 tl ye sıfır baba pa80 ler cirit atıyor. ÖYleki 3500 tl istenen pa80 bile var sahibinden.com da pa600 ün bilinmeyen fiyatını geçerek pa800 le yarışıyor artık. Hal böyle olunca pa600 türkiyeye gelmeyecek galiba... yada geldiydi gelecekti falan filan ithalatçı firma fiyat konusunda 2.el ve mevcut stoklarındaki orgları ne yapacağını bilemefiğinden hala kararsız bu orgu piyasaya çıkarmada. Neyapsam da ben bu orglardan vatandaşa nasıl giydirsem hesabı da yapıyor olabilir...