Pa600 qt ce ilk canlı video

• Konbuyu başlatan korg22
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: Pa600 qt ce ilk canlı video

Calan icin her cihaz guzel :)
Sesler patlak ciktigi icin birsey anlasilmiyor malesef ama Cuneyt Ertac basindaysa guzel isler cikar illaki ...
Su ekonomik durumlarda ilac gibi gelecek bircok kardesimize bu sevindirici...

pa600 ü ben canlı dinledim cihazın saundu çok iyi güzel yalnız bu yapılan vidyoda kayıttan dolayı çok kötü geliyor paylaşım için arkadaşımıza teşekkür ediyorum ama bence bu vidyoyu kaldırın derim cihazın geleceyi açısından yanıltıcı olmasın

bence başarılı alet zaten böyle olacağı belliydi 90 mb lık set yaptın mı bu orga süper olur kimse tutamaz ...

ne zaman satışta

ritmler teneke

dikkatli izleyin sonra yorum yapın bu daha ilk zaman çekilmiş bir video ve ritimde standart 16 beat kendi batı ritmi pa800 seti deil sadece sesler tanıtılmış cüneyt ertaç bu orga ritim yazdı bu eski video ve kayıt cep telefonuyla yapılmış ses kalitesi kötü

2-4 ritm i de dinledim abicim..ilerde nasıl bi sound yakalanır bilemem ama şuan ki izlediğim video da bildiğin teneke..anlatabildim mi?

videoyu çeken söylemiş zaten diğer bi forumda ses kalitesi çekimden kaynaklanıyo gerçek soundu güzel diye bence yabana atılmaması gereken bi cihaz olacak

beğenmeyen almaz bukadar basit. daha gözünle görmediğin elinle dokunmadığın alete kara çalmanın bir anlamı yok. ben çıkmasını bekliyorum geldiği gibi alıcam nasipse. iyi yorumda kötü yorumda bu fikrimi etkilemez.