Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAKbenim anlamadığım bu alet ortadoğuda iranda falan satışa çıkalı aylar oldu .adamlar orgları eskitti neredeyse demolar gırala gidiyor. türkiyede almak isteyen para verip alamıyor. fiyatı belli değil.falan filan hepsi hikaye. korg firmasının satış departmani şunumu dedi yani bütün ortadoğuya gönderecez türkiye ye en son gönderecez .hiç zannetmen. bu iş sadece ve sadece türkitede korg abakan italatçı firmanın uyanıklığı ve işbilirliği dir. tabiki kendi menfatine bir uyanıklık ve iş bilirlik.kullanıcıyı yani müşterisini taktığı falan yok türkiyedeki firmanın s. s. alacaklar mantığı var.beni bu forumda bilen bilir. şimdiye kadar hiç budar sert ve itham edici bir mesajı hiç bir konuda yazmadım.benim tepki göstermek istediğim nokta sadece bu firmanın daimi müşterisi olan müzisyen arkadaşlarımın ,piyanistlerin öneme alınmaması net bir açıklama yapılmamasıdır.
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK
benim anlamadığım bu alet ortadoğuda iranda falan satışa çıkalı aylar oldu .adamlar orgları eskitti neredeyse demolar gırala gidiyor. türkiyede almak isteyen para verip alamıyor. fiyatı belli değil.falan filan hepsi hikaye. korg firmasının satış departmani şunumu dedi yani bütün ortadoğuya gönderecez türkiye ye en son gönderecez .hiç zannetmen. bu iş sadece ve sadece türkitede korg abakan italatçı firmanın uyanıklığı ve işbilirliği dir. tabiki kendi menfatine bir uyanıklık ve iş bilirlik.
kullanıcıyı yani müşterisini taktığı falan yok türkiyedeki firmanın s. s. alacaklar mantığı var.
beni bu forumda bilen bilir. şimdiye kadar hiç budar sert ve itham edici bir mesajı hiç bir konuda yazmadım.benim tepki göstermek istediğim nokta sadece bu firmanın daimi müşterisi olan müzisyen arkadaşlarımın ,piyanistlerin öneme alınmaması net bir açıklama yapılmamasıdır.