Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAKAletin sample memuru si son kullanıcıya açıktırrrrrrrr ayrıca paket falan almanıza gerek yok tabiki qt modelinin içinde Arap gerek ve Türk ritimleri ve sesleri var türkritim ve sesleri Cüneyt ertaç tarafından yapılmıştırr alet melez bir alet hem pa 800 hemde x serilerinin özelliklerini ve seslerini barındıyor pa serilerinin ritim ve seslerini okuyabiliyor. Hoparlör watt ı ve ses kalitesi yükselmiş bana malzeme kalitesi iyil gibi geldi tabiki kullandikçaaaa nekadar kaliteli anlayacağız en büyük farkı ise ses motoru ve işlemcisi yeni bir teknoloji dirrr
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK
Aletin sample memuru si son kullanıcıya açıktırrrrrrrr ayrıca paket falan almanıza gerek yok tabiki qt modelinin içinde Arap gerek ve Türk ritimleri ve sesleri var türkritim ve sesleri Cüneyt ertaç tarafından yapılmıştırr alet melez bir alet hem pa 800 hemde x serilerinin özelliklerini ve seslerini barındıyor pa serilerinin ritim ve seslerini okuyabiliyor. Hoparlör watt ı ve ses kalitesi yükselmiş bana malzeme kalitesi iyil gibi geldi tabiki kullandikçaaaa nekadar kaliteli anlayacağız en büyük farkı ise ses motoru ve işlemcisi yeni bir teknoloji dirrr