Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileribu arkadas bu aletı aldı bakıyorum ancak yazı yazıyor bı kac goruntulu demo yaptı ama yaptıgı goruntuyu kendıde anlamıcak kalıte de hocam pa800 un kalıtesı neykı pa600 tane tane cıksın yahu lutfen yanı cıksın bu alet işine gelen alsın işine gelmıyen baska yola baksın pa 3x gıbı yapmayın bu durumuda ne kadar korg fırmasını zengın etme nıyetınde olan arkadaslar var hala anlamıyorum yaa sizleri...bırakın abı alet cıksın begenen alır begenmeyen almaz bı pa600 konusu var ortada ne goruntulu iyi bı kayıt var nede mp3 cuneytın yaptıkları harıc onlar tam sacmalık zaten...
Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileri
bu arkadas bu aletı aldı bakıyorum ancak yazı yazıyor bı kac goruntulu demo yaptı ama yaptıgı goruntuyu kendıde anlamıcak kalıte de hocam pa800 un kalıtesı neykı pa600 tane tane cıksın yahu lutfen yanı cıksın bu alet işine gelen alsın işine gelmıyen baska yola baksın pa 3x gıbı yapmayın bu durumuda ne kadar korg fırmasını zengın etme nıyetınde olan arkadaslar var hala anlamıyorum yaa sizleri...bırakın abı alet cıksın begenen alır begenmeyen almaz bı pa600 konusu var ortada ne goruntulu iyi bı kayıt var nede mp3 cuneytın yaptıkları harıc onlar tam sacmalık zaten...