pa600 ile ilk sahnem bilgileri

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
günaydin arkadaslar

ben size kisa bilgiler vermej istiyorum
dün sahnede ha pa800 ile calmisim hapa600 ile hic bir fark görmedim
cok harika idi hic zorluk cekmedim sesleri cok net alabildim arakadaslar gercek cok iyi cihaz yaptilar korg firmasi

göreceksiniz belki ilerde bu sözlerimi hatirlarsiniz ve bana hak vereceksiniz
ritimleri actigimda cihazdan öyle tane tane geldiki valla bana pa800 ü aratmadi
saat 17:00 den saat 0:30 a kadar yüklendim arada 3 kez bir 10 dakikalik mola verdim ona ramen cihaz sesligini isinincada bozmadi cok memnun kaldim

size bunu bildireyim dedim

saygilarimla

Bilgilendirdigin icin tsk ederim ertan bey bize bir kac demo yayinlarsan seviniriz.

Cevap: pa600 ile ilk sahnem bilgileri

günaydin arkadaslar

ben size kisa bilgiler vermej istiyorum
dün sahnede ha pa800 ile calmisim ha pa600 ile hic bir fark görmedim

ne kötü değilmi..yani bir alet çıkıyor ama eskisiyle aynı..zaten pa80 den beri hiç bir şey değişmedi korg da..

pa 800 standardına ise almaya gerek yokkii ::)
değişiklik yok demektir.. kasayı değiştiriyorlar içerik aynı ..

arkadaslar bu cihazin ozelligi pa800 -2x gibi pro segment cihazin ses kalitesini ve ozelliklerini hatta fazlasini giris-amator seviye cihaz fiyatina aliyor olmanizdir...
pa800 u satip pa600 almaya gerek yok yani :)

ustalar ben ilker ustaya katiliyorum yani pa800 ünüz varsa hic gerek yok degistirmeye ama yok ben pa800 satip biraz kar edip pa800 es degerinde bir org almak istiyorum diyorsaniz o baska

veyada bütcesi pa800 almaya müsade etmeyenler icinde pa600 cok ve coook iyi

ben sadece pa600 ün sahnede pa800 ü aratmadigini ve beni cok memnun etigini söylemek istiyorum icindeki set ler pa800 set ama calmakta ve netlikte bir sorun yok pa600 de

nasil pa800 ile sahnede sesler cikiyorsa bundanda ayni onun gibi cikiyor hic bir zayiflik yok seslerde

abi benim videoyu da koy artık :D

Bilgilendirme için sağol.
Türk ritimleriyle bir kaç demo hazırlayıp foruma ekleyebilir misiniz?
Klavyenin sound ' unu duyalım...

bu arkadas bu aletı aldı bakıyorum ancak yazı yazıyor bı kac goruntulu demo yaptı ama yaptıgı goruntuyu kendıde anlamıcak kalıte de hocam pa800 un kalıtesı neykı pa600 tane tane cıksın yahu lutfen yanı cıksın bu alet işine gelen alsın işine gelmıyen baska yola baksın pa 3x gıbı yapmayın bu durumuda ne kadar korg fırmasını zengın etme nıyetınde olan arkadaslar var hala anlamıyorum yaa sizleri...bırakın abı alet cıksın begenen alır begenmeyen almaz bı pa600 konusu var ortada ne goruntulu iyi bı kayıt var nede mp3 cuneytın yaptıkları harıc onlar tam sacmalık zaten...

değerli abim sadece yorum yazmakla olmaz, koy şuraya bi pa800 ritmi çiftetelli 2-4 demosu.. çokmu zor 2 dk lık iş.. elektro bağlamaları dolaş ve saundclouda yükle paylaş millet görsün pa600 nasıl bi alet...