pa600 hakinda birkac bildiri

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar ustalar ilkönce hayirli pazarlar

burda birkac konu hakinda sizlere birkac yazi yazma geregi gördüm
biliyorsunuz pa600 ilk alanlardanim ve siteyede birkac video yoladim

fakat baze konularda pa600 ün pa3x kadar bir tutulmasi cok yanlistir bunu söylemek zorundayim baze arkadaslar konu yazarken yok cogu pa3x ini satipta pa600 alir felan fistan diye pa600 ü pa3x ile bir tutuyorlar
pa3x e yetismez pa600 ama pa800 ile ayni hizla yürür ve pa800 üde gecmez sadece pa800 le beraberinde korukmadan yürür.

türk sahnesinde sIk pa600 görecegimiz org oldugunu düsünyorum

bazende pa600 ü pa500 le bir tutanda var buda yanlis pa600 ü kiyaslamak istiyorsaniz baska orglarla ozaman pa800 ile karsilastirmak mümkün oldugunu söyleyebilirim.

yani pa600 ü pa3x ile karsilastirmak yanlistir pa600 pa3x kadar cok güclü bir alet degildir öyle olsa pa3x ile ayni fiyat olurdu pa800 e cok yakin bir model yapmislar hepsi bu icinde 96 mb yer pa600 ü pa800 e yakinlastiriyor ama pa500 asagda kaliyor bunu size bildirmek zorunda oldugumu düsündügüm icin yazdim

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa600 hakinda birkac bildiri

eyvallah abi ekledim facebook ta bekliyorum bu arada

can muziği aradim şubat mart gibi gelecek dedi pa600 ler site üzerinden taksitli satişlari olacakmiş peşin fiyatına 12 taksit fiyatıda avrupa fiyatından duşuktur dedi en kotu ihtimal avrupa fiyatının aynısı olur dedi... gelince bende alacam yamahanın yanıona....

arkadaslar ustalar ilkönce hayirli pazarlar

burda birkac konu hakinda sizlere birkac yazi yazma geregi gördüm
biliyorsunuz pa600 ilk alanlardanim ve siteyede birkac video yoladim

fakat baze konularda pa600 ün pa3x kadar bir tutulmasi cok yanlistir bunu söylemek zorundayim baze arkadaslar konu yazarken yok cogu pa3x ini satipta pa600 alir felan fistan diye pa600 ü pa3x ile bir tutuyorlar
pa3x e yetismez pa600 ama pa800 ile ayni hizla yürür ve pa800 üde gecmez sadece pa800 le beraberinde korukmadan yürür.

bazende pa600 ü pa500 le bir tutanda var buda yanlis pa600 ü kiyaslamak istiyorsaniz baska orglarla ozaman pa800 ile karsilastirmak mümkün oldugunu söyleyebilirim.

yani pa600 ü pa3x ile karsilastirmak yanlistir pa600 pa3x kadar cok güclü bir alet degildir öyle olsa pa3x ile ayni fiyat olurdu pa800 e cok yakin bir model yapmislar hepsi bu icinde 96 mb yer pa600 ü pa800 e yakinlastiriyor ama pa500 asagda kaliyor bunu size bildirmek zorunda oldugumu düsündügüm icin yazdim

saygilarimla

koskoca sitede bi sizde pa600 yazıyo hocam :D
teşekkürler bilgiler için,pa600 kesinlikle pa800 alt model olacak,ama özellikleri gerçekten insanı mest ediyor,hayırlısı olsun bakalım,bende nasip olursa yılbaşına 3x le girmeye çalışıyom,:)

ertan abiyle biraz önce facebookta görüntülü konuşma fırsatım oldu bana orgu tanıttı canlı canlı.orgda şu anda pa800 seti yükle ve inanın sound olarak bi fark göremedim sample sesler on numara ertan abi videoyu ilk koyduğunda ona tepki gösterenleri kınıyorum abicim herşey için saol sana karşı çıkanları aldırma sen pa600 ü alan ilk kişisin video tanıtım yapmışın bilgi veriyosun daha ne olsun teşekkürler...

800ün üstünde bi alet olamazz..800ün tahtını sallayacak bi org çıkmamıştır bence daha..
800 bir numaraa..isminden ve fiyatından belli zaten..
pahalı mal herzmn daha kalitelidirr..biz müzisyenlerde de böyledirr..iyi iş yapanlar daima yüksek fiyat ister..kötü iş yapan ise kaç olursa olsun giderr..

üstünde bi alet olur demiyorum ben fazla fark göremedim sound olarak ertan abi siteye video koydu tepki verenler oldu ben onu anlattım kendim canlı dinledim pa500 le kıyaslanmaz pa500 ün en byük eksikliği sample di ama pa600 de 800 etini yükle bire bir aynı ses ve ritimler

QT versiyonunu almaya değer mi acaba? Düz versiyonu ile QT versiyonu arasında sol tarafta yer alan SCALE tuşları hariç başka bir fark var mıdır?

Türkiyeye sadece QT modeli mi gelecek? Yoksa fark vermeye mecbur mu bırakılacağız. Açıkçası benim için scale tuşu olmasa da olur. Pad kullanarak ya da ekran üzerinden koma vermek beni hiiiç üzmez. Eğer arasında SCALE tuşları hariç bir fark yok ise düz versiyonunu 200 dolar daha ucuza almak daha mantıklı geliyor bana.

QT versiyonunu almaya değer mi acaba? Düz versiyonu ile QT versiyonu arasında sol tarafta yer alan SCALE tuşları hariç başka bir fark var mıdır?

Türkiyeye sadece QT modeli mi gelecek? Yoksa fark vermeye mecbur mu bırakılacağız. Açıkçası benim için scale tuşu olmasa da olur. Pad kullanarak ya da ekran üzerinden koma vermek beni hiiiç üzmez. Eğer arasında SCALE tuşları hariç bir fark yok ise düz versiyonunu 200 dolar daha ucuza almak daha mantıklı geliyor bana.

Bende almayı düşünüyorum.Buna ek olarak korg pa-600'in malzeme kalitesi nasıl?

Buraya qt modeli gelicekmis org uzerinde turk ritimleri atiyorum 10 tane ise 50 tane ocakmis ozel ritim yazilcakmis