pa600 demo lari kapatim

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar arkadaslar bugün 3 demo yolamistim bunlari siteden geri cektim haberiniz olsun

saygilarimla

Cevap: pa600 demo lari kapatim

Başka bir sayfada yazmıştım. Buraya müsaadenizle yapıştırıyorum.

Aletin teknik özellikleri yazıyor. Bu özelliklerin nasıl olduğu da korg kullanıcıları biliniyor. Demolarda çalan kişilere puan verilen yarışmada değiliz . Orglar iyi çalınınca iyi kötü çalınınca kötü olmuyor . Neticede klasik korg serilerinin sound ve seslerine sahip fiyatı gayet makul . Bazı arkadaşlar iyi niyetli tanıtmaya çalışıyor ama neredeyse fırça yiyecekler. Bırakalım yetkilileri tanıtsın. Korg tr yede bir çift sözüm var. Hazır romdaki Türk seslerini bir zahmet söyleyin de değiştirsinler.

mustafa agbey mesajinizi bugün okuma firsatim oldu

maksadim birazda olsa sizlere orgu yakindan dinletebilmekti sabahin erken sahtinde videolari hemen hemen cektimki( cünkü zamanim olmadigindan) sizlere en azindan ses cikislarini dinletebilmek amacla.
simdiye kadar arkadaslarin sorularina gördügüm ve bildigim kadariyla eksiksiz birakmamaya calistim sorulari cevapladim
burda bir karistirma oldugunu sanirim cünkü bana öyle geliyorki ustalarin hepside olmasa cogu icindeki türk ritimlerle setleri merak ediyorlar ben aslinda orgu tanitmaya dinletmeye calistim ama arkadaslarin bekledigi asil korgpa600 QT modeli ve modelin icindeki ses ve ritimler bendekide pa600 düz modeli orda birkaristirma var sanirim cünkü 270 kisi bu yayinladigim kücükte olsa videolara seyredip sadece 4 kisiden bana tesekür edip birkac soru sordu digerlerinin ilgileri sanirim sadece icindeki set ve sesler idi bende karisiklik olmasin diye videolarin 3 nüde geri cektim.

orga gelince ben cok memnunum bati ses ve ritimler herzamanki gibi korg pa serilerinden alinmadir kulanimi tüm pa serileri gibi ekrandan kolayca ayarlaniyor 96 mb yi gecmemek sartiyla set yüklenebiliyor sesler cok net bi sekilde cikislardan kulaga hos geliyor ( videolari onun icin yolamistim) tektek ritim veyada sound atiliyor ileki tüm seti yüklemek zorunda degliz.
düz modelinde scala ayarlari pa800 deki gibi sol picbenderin yanindaki swich dügmelerine veriliyor veyada ekrandanda hemen önümüze cikiyor.
bir ara konu olmustu bu orgta drek 220 volt elektrik baglaniyor adaptör yok.
ritim favori 12 tane bank dir pa 800 de 10 tane idi
mp3 okuyor arti mp3 ün solo sesini kisabiliyoruz (tam olarak denemedim sadece anladigim kadar kitapciktan okudum)
erkan ucar ile sürekli iltibattayim cünkü yilarca ondan org aliyorum oda musik store de calisiyor onunla orgu alirken pa600 ün pa3x setlerini sorunsuz okudugunu bilgilei bana verdi

kafani sisirmeyim anliyacan mustafa agbey pa600 bazeleri bukadar elestiri yapiyorki sanki pa600 3500euro imis gibi alt üstü 1000 euroluk org ve mükemel olan sadece 1000 euro olmasi degil mükemel olan pa800 hemen hemen es degerinde pa500 gibi degil cünkü pa600 96 mb yeri var bu iste pa600 yükseltiyor 96 mb olmasaydi pa500 ile es degerinde olurdu

tekrardan bukadar uzun yazdigim icin özür dilerim maksadim konser vermek degil puan toplamak degil yardim edebilmek

saygilarimla

abi baska siteye koysan izleyemedim ki