pa600 de bu hata nedir

sadoza2010

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
sound loading wasi incomplate :some i tems are not found hatası alıyorum nedir bu sorun acaba cevabınız için simdiden teşekkürler

Cevap: pa600 de bu hata nedir

800 setı 2x setı 3x setı yukledıgınde performance bankalar bu aletlerde 8 sayafadan yuksek oldugundan bu msj uyarısı cıakr sana eksık yukledık dıye sorunlu bır sey degıl

teşekkür ederim cevabınz için birde bu mesaj gelice seti eksikmi yüklüyor ritimler falan bozuk çalma ihtimali varmı bu mesaj sadece saundadan tek ses alıncada yapıyor o sesi almak için ne yapmak gerekiyor

arkadaşlar ben bu sorunu aşamadım herhangi bir setten bazı seslerin saundunu yüklerken hep konunun başında yazmış olduğum hata mesajı çıkıyor

rem mi dolmuş acaba

Ben pa2xe pa800e pa900 e yüklerkende çıkıyordu 4-5 senedir hiç bişeyi eksik yüklemedi bence sıkıntı yok. Ram in dolu boş olmasıyla alakalı değil.

bu sorun hemen hemen herkezde vardir aynisi bende de oluyor fakat sikinti yok kullan gitsin.

slm.kilitli usblerden kalma ses golgeleri var.onlar durdukca org bulamadigini soyler.bir gun onlari kit veya multilerdeki yerini bulup ramdanda men ederseniz.o sorun hallolur.yani o pcm lerin ait oldugu usb takilmadikca boyle yazilar gelir.o sesleride zaten usbsiz duyamazsiniz.ama setten baska sete farketmeden geciyorlar iste.

Moderatör tarafında düzenlendi:

önemli bir uyarı değil 900 ve 600 de oluyor önemsemeyin,

Orgunuza sakın 3x seti yüklemeyin arkadaşlar
Paranız yanmasın
Reminiz yanmasın