Pa60 set yükleme ve kart konusunda yardım

• Konbuyu başlatan harun
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 4K

harun

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa900
arkadaşlar pa 60 aletimin kartını org görüyor fakat bilgisayardan mce programıyla yeni yükleme yapmak istediğimizde pc kartı görmüyor. formatta atamıyorum org üzerinden. ritm yüklerkende user 1-2-3 yerine yükleme yapmıyor.kartın setini yükleyemiyorum. alete sistemi yenidenkurdum fakat yinede olmuyor. yardıma ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

Cevap: Pa60 set yükleme ve kart konusunda yardım

arkadaşlar pa 60 aletimin kartını org görüyor fakat bilgisayardan mce programıyla yeni yükleme yapmak istediğimizde pc kartı görmüyor. formatta atamıyorum org üzerinden. ritm yüklerkende user 1-2-3 yerine yükleme yapmıyor.kartın setini yükleyemiyorum. alete sistemi yenidenkurdum fakat yinede olmuyor. yardıma ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

şimdi hocam kartın setini orga nasıl yükleyemiyorsunuz orgtamı sorun var,

sanırım yüklemede hata yapıyorsunuz,

eğerki kartın içindeki bakupları silipte başka kartın bakuplarını yüklemek isterseniz,CARD MANAGER proğramı bulup orgun üzerinden kartı silip diketlerle veya varsa hardiskten kartın bakuplarını yükleyin,

kartın setini karta değil orga yüklemelisiniz,karta sadece hangi kartı kullanmak istiyorsanız o kartın bakuplarını yüklersiniz,

seti orga yüklerseniz ritim bankalarındaki user 1 2 3 de setin ritimlerini görebilirsiniz,seti yüklemeden ritimleri göremezsiniz,

set yüklemek çok basittir,eğerki kartınızın desteklediği seti yüklemek isterseniz

diski orga takın,

disk tuşuna basın load seçin

yükleyeceğiniz seti seçin (tempo tekerleği ile)

load basın ve yüklenmesini bekleyin,

öncelikle ilgine teşekkür ederim. dediklerini aynen yapıyorum olmuyor. karta format atamıyorum çünkü o yazı silik çıkıyor olmuyor yani. card manager prog. olmuyor. bir terslik var ama anlamadım gitti. ritm seti yüklüyorum aynen dediğiniz gibi fakat yüklüyor ama ritmler gözükmüyor. daha önce yapmıştım olmuştu şimdi neden olmuyor ki. kartıda pc ya taktığımız zaman pc kartı tanımıyor. biraz uğraştıracak anlaşılan. tekrar teşekkürler.

öncelikle ilgine teşekkür ederim. dediklerini aynen yapıyorum olmuyor. karta format atamıyorum çünkü o yazı silik çıkıyor olmuyor yani. card manager prog. olmuyor. bir terslik var ama anlamadım gitti. ritm seti yüklüyorum aynen dediğiniz gibi fakat yüklüyor ama ritmler gözükmüyor. daha önce yapmıştım olmuştu şimdi neden olmuyor ki. kartıda pc ya taktığımız zaman pc kartı tanımıyor. biraz uğraştıracak anlaşılan. tekrar teşekkürler.

hocam sanırım karta sorun var,kartın entegreleri yanmış olabilir veya kart bozuldu,card manger proğramının 80 kartlarındaki açamayacağı kilit yoktur,bence başka bi kart deneyin

hocam sanırım karta sorun var,kartın entegreleri yanmış olabilir veya kart bozuldu,card manger proğramının 80 kartlarındaki açamayacağı kilit yoktur,bence başka bi kart deneyin

orga takınca ritmlerini çalıyor çalışmasında sorun yok yeni set yüklemesi yapamıyorum. bozulmuş olsa bunları yapmaz herhalde. card manager disketini takıncada herhangi bir yazı çıkmıyor.

sorunumu mce prog ile hallettim konu kapanmıştır. ilgilenenlere teşekkürler.