Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa55tr yardim lütfen ???sazcı murat ben 4 sene pa55 kullandım kendi setini düzenleme şansın diger orglara gore daha fazladır bunu unutma.Orgun kendi içindeki rtimler çok iyi sayılmaz.Ama pa80 ve pa60 rtımlerını editleyip kullanabılırsın daha iyi soundlu şeyler ortaya cıkıcakır.Flstudiodan öle yaptıgım yazdıgın rtımı alma gıbı sansın yok şimdi pa800 ler için sound olayı kullanılıyor bahsettigin sey bana biraz imkansız geldi heleki pa55 için.Yinede arastır.
Cevap: Pa55tr yardim lütfen ???
sazcı murat ben 4 sene pa55 kullandım kendi setini düzenleme şansın diger orglara gore daha fazladır bunu unutma.Orgun kendi içindeki rtimler çok iyi sayılmaz.Ama pa80 ve pa60 rtımlerını editleyip kullanabılırsın daha iyi soundlu şeyler ortaya cıkıcakır.Flstudiodan öle yaptıgım yazdıgın rtımı alma gıbı sansın yok şimdi pa800 ler için sound olayı kullanılıyor bahsettigin sey bana biraz imkansız geldi heleki pa55 için.Yinede arastır.