bana kalırsa bende pa55tr den pa500tr ye geçmiştim,sana kalmış bişey pa500tr aldığın zaman kesinlikle pişman olmazsın,4 adet zurnası var 2 adet zurna wip var zurna çok çoğu zurna sorunu var diyor ama ben inanmıyorum,zurnaları editlemesini iyi yaparsan istediğin zurnaları elde etme şansında çok,çok güzel zurnalar var,özellikle yaylılar ve elektro bağlama,bağlama keman ney mey bütün sesler mükemmel tek eksiği edi zurnası yok,
ritime gelince ritim sıkıntısı çekeceğine hiç ihtimal vermiyorum,tam tersi istemediğin kadar ritim var,
pa800 pa1x pa2x ritimlerinden biri hoşunamaı gitti,anında pa500tr ufak çalışma ile pa500tr ye okutabilirsin,hemde tıpkısının aynısını okuyo sadece tek fark saund farkı oluyo,saund farkıda parasına göre mükemmel,pa80 ritimlerinin çoğunu hiç editleme yapmadan direk okuyo,pa800 lead macun seslerini editleme yapmadan direk okuyo,aslında pa500tr de sıkıntı yok,
insan sesi pad sesleri de yeteri kadar var,
hafif ve basit kullanımıylada özellikle dokunmatik ekran pa800 dokunmatiğine göre çok daha hızlı ve kullanımlı,
yinede sen bilirsin,pa55 tr den sonra pa500tr ye geçipte pişman olacağını sanmıyorum,
şunuda unutma pa55 tr den sonra alınıcak org bence pa800 dür,pa800 almaya gücüm yok dersen işte o zaman pa500tr derim