Pa500tr zurna yardım

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Arkadaşlar 1yıl önce pa500tr satmıştım şuanda arkadaşla beraber setleri inceliyoruz kimse yalnış almasın 14 tane set karıştırdık 1tane zurna yok özelliklerde tizlerde zurna zurna lıktan çıkıyo ya 1tane düğünlük zurna olsa yeterli bu işe uyuz olmaya başladım 1hafta yeniden pa500tr alıcam 10yıllık pa80 almak istemiyorum ama sinirime dokunmaya başladı

Cevap: Pa500tr zurna yardım

çok iyi zurnalar istiyorsan pa55tr de alabilirsin,pa55tr 80 den çok iyi şuan bence,en azından bakupla kartla uğraşma derdin yok,80 nin saundu 55 göre güçlü ama mükemmel bi orgtur pa55tr,
bu şekilde yazmamın sebebi
pa55tr ritim olarak elektrolar zurnalar olarak 80 den kesinlikle aşağı değil,hele birde davul tonları varya çok sert pa55 trnin davullarınada hasta olursun,
ama zurna içinde pa500tr den vazgeçmek ne kadar doğru olur bilemem,

Bütün sesler ritimler tamam bi sıkıntı yok 2tane zurna olsa eyvallah ama zurnalar tizlerde patlıyo orgu alınca sana getircem zafer abi :):):)

Kardeşim ben pa500TR den önce Yamaha A1000TR kullanıyordum inanın duyan o zurna seslerine hasta oluyordu ben sahne almıyorum profesyonel değilim ama tabiki evdede olsa org full olsun istiyorum ...Düzenli ritim sayfaları diye bir set yayınladım o sette performans sesler 1. sayfada zannedersem 4. sırada olacaktı bir zurna sesi var editlemeye çalıştığım orada user ses kullanıldı istersen o user sesi kaldırıp birde org üzerinde hali hazırda sample zurnaları sırayla dene ama bilmiyorum o setteki ses benim hoşuma gitti hatta forumda beğenenlerde oldu..İyi bayramlar..

Ben 1buçuk yıl pa500 kullandım güzel bi zurna bulamadım.

valla kardeşim adamlar işlenilmemiş sesi yani sampleyi oraya koymuş bi tane adam gibi zurna yapmayı bilen yokmu,ben aldığımda kendi tarzıma göre istediğim zurnaları yapmıştım,istediğin şekilde ayarlarsın,kimse kusura bakmasın ama bence sorun pa500tr de değil,sorun sizde,zurnalar gayet güzel editlemeini bilmek önemli,

ben kendime göre zurnaları ayarladım zurnalar benim istediğim şekile geldi,editledim biraz sonra bakım arşivde varsa eklerim buraya,

siteye koymuştum daha önce bu demoyu,bu demo sadece sesi dinletmek için yapmıştım,yani pa500tr de editlemiş olduğum zurnalardan birini dinletmekti maksatım,altta dinleyin,benim tarzım bu,benim tarzım biraz değişiktir çoğu beğenmeyebilir,ben tarzımı oluşturabiliyorsam herkeste oluşturabilir,

bazı arkadaşlar sese sadece efekt vererek edit yapıldığını sanıyolar,efektle olmuyo bu işler anlatmakla yazmaklada olmaz,bi sürü ayarı var seslerin bunları öyle bi ayarlamanız gerekki tam oturtmanız gerek

belki beğenmezsiniz ama demo altta zurnayı dinleyin,bu zurna köy zurnası ayarındadır,tam benim istediğim zurnadır,değişik her türlü zurnayıda yaparım evel allah

Ekli dosyalar

• pa 500 tr zurna yeni edit zafer 1983.mp3
    938 KB · Görünümler: 337

siteye koymuştum daha önce bu demoyu,bu demo sadece sesi dinletmek için yapmıştım,yani pa500tr de editlemiş olduğum zurnalardan birini dinletmekti maksatım,altta dinleyin,benim tarzım bu,benim tarzım biraz değişiktir çoğu beğenmeyebilir,ben tarzımı oluşturabiliyorsam herkeste oluşturabilir,

bazı arkadaşlar sese sadece efekt vererek edit yapıldığını sanıyolar,efektle olmuyo bu işler anlatmakla yazmaklada olmaz,bi sürü ayarı var seslerin bunları öyle bi ayarlamanız gerekki tam oturtmanız gerek

belki beğenmezsiniz ama demo altta zurnayı dinleyin,bu zurna köy zurnası ayarındadır,tam benim istediğim zurnadır,değişik her türlü zurnayıda yaparım evel allah

Valla zurna bence mükemmel olmuş zafer abi tam benim istediğim gibi. Bir an diyorum acaba Pa55TR'yi satıp sıfır Pa500TR mi alsam? Pa500TR'nin elektroları ve yaylıları çok hoşuma gidiyor doğrusu. Ama tek kafamı kurcalayan şu, acaba ritimler tatmin eder mi?

Valla zurna bence mükemmel olmuş zafer abi tam benim istediğim gibi. Bir an diyorum acaba Pa55TR'yi satıp sıfır Pa500TR mi alsam? Pa500TR'nin elektroları ve yaylıları çok hoşuma gidiyor doğrusu. Ama tek kafamı kurcalayan şu, acaba ritimler tatmin eder mi?

bana kalırsa bende pa55tr den pa500tr ye geçmiştim,sana kalmış bişey pa500tr aldığın zaman kesinlikle pişman olmazsın,4 adet zurnası var 2 adet zurna wip var zurna çok çoğu zurna sorunu var diyor ama ben inanmıyorum,zurnaları editlemesini iyi yaparsan istediğin zurnaları elde etme şansında çok,çok güzel zurnalar var,özellikle yaylılar ve elektro bağlama,bağlama keman ney mey bütün sesler mükemmel tek eksiği edi zurnası yok,

ritime gelince ritim sıkıntısı çekeceğine hiç ihtimal vermiyorum,tam tersi istemediğin kadar ritim var,

pa800 pa1x pa2x ritimlerinden biri hoşunamaı gitti,anında pa500tr ufak çalışma ile pa500tr ye okutabilirsin,hemde tıpkısının aynısını okuyo sadece tek fark saund farkı oluyo,saund farkıda parasına göre mükemmel,pa80 ritimlerinin çoğunu hiç editleme yapmadan direk okuyo,pa800 lead macun seslerini editleme yapmadan direk okuyo,aslında pa500tr de sıkıntı yok,

insan sesi pad sesleri de yeteri kadar var,
hafif ve basit kullanımıylada özellikle dokunmatik ekran pa800 dokunmatiğine göre çok daha hızlı ve kullanımlı,

yinede sen bilirsin,pa55 tr den sonra pa500tr ye geçipte pişman olacağını sanmıyorum,
şunuda unutma pa55 tr den sonra alınıcak org bence pa800 dür,pa800 almaya gücüm yok dersen işte o zaman pa500tr derim

bana kalırsa bende pa55tr den pa500tr ye geçmiştim,sana kalmış bişey pa500tr aldığın zaman kesinlikle pişman olmazsın,4 adet zurnası var 2 adet zurna wip var zurna çok çoğu zurna sorunu var diyor ama ben inanmıyorum,zurnaları editlemesini iyi yaparsan istediğin zurnaları elde etme şansında çok,çok güzel zurnalar var,özellikle yaylılar ve elektro bağlama,bağlama keman ney mey bütün sesler mükemmel tek eksiği edi zurnası yok,

ritime gelince ritim sıkıntısı çekeceğine hiç ihtimal vermiyorum,tam tersi istemediğin kadar ritim var,

pa800 pa1x pa2x ritimlerinden biri hoşunamaı gitti,anında pa500tr ufak çalışma ile pa500tr ye okutabilirsin,hemde tıpkısının aynısını okuyo sadece tek fark saund farkı oluyo,saund farkıda parasına göre mükemmel,pa80 ritimlerinin çoğunu hiç editleme yapmadan direk okuyo,pa800 lead macun seslerini editleme yapmadan direk okuyo,aslında pa500tr de sıkıntı yok,

insan sesi pad sesleri de yeteri kadar var,
hafif ve basit kullanımıylada özellikle dokunmatik ekran pa800 dokunmatiğine göre çok daha hızlı ve kullanımlı,

yinede sen bilirsin,pa55 tr den sonra pa500tr ye geçipte pişman olacağını sanmıyorum,
şunuda unutma pa55 tr den sonra alınıcak org bence pa800 dür,pa800 almaya gücüm yok dersen işte o zaman pa500tr derim

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim Zafer Abi. Dediğin gibi pa55'ten sonra alınacak org aslında pa800, ama maddiyat söz konusu olduğu için bu hayalimi ertelemek zorundayım. Esasında şu an orgumdan memnunum ama ne biliyim biraz daha teknolojik bir cihaz istiyorum. Zaten aktif olarak düğünlere giden birisi değilim. Konuyu dağıtmak istemiyorum ama aklıma takılan bişey daha var. Ben orgu ev ortamında kullandığım için orgun kendi hoparlörlerinin güçlü olmasını istiyorum. Yani basları davulları kısacası ses verimliliği iyi olsun istiyorum. Pa500TR'nin kendi hoparlörleri nasıl? Pa55TR ile kıyasladığımızda ev ortamında Pa500TR ile daha güzel ve doyurucu ses alabilir miyim acaba?