pa500tr ritim sorunu

felaket639

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar ben eski setim kaybettım yenı set yuklemeye çalısırken yenı sette yuklenmedı tam . şöyle bir hata verdi.

-device generic error -set yükleniyor bitişine yakın bıtmıs gıbı bu hatayı verıyor set yarım yamalak yuklenıyor. aldıgım hata
6dgjd.jpg

Bu set hatası
----------------------------------------------------------------------------
-bazı şarkılardakı ıntro lar bozuk çalıyor şarkı bozuk çalıyor.
YAYLI ILE ÇALINIRKEN BASKA BIR SESLE ÇALIYOR SONUNDA UD SESI OLMASI LAZIMDI O DA TAM YOK.
PA500TR SORUN. - YouTube

-ud/pro var onu seçıyorum başka bır ses çalıyor.
BUNU ATMADIM BILEN BILIR.

yardımlarınızı beklıyorum bırazdan vıdeo ve ss yuklycm..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa500tr ritim sorunu

öncelikle abi elindeki set benim set benim ritimler gördüğüm kadarıyla o intro yanlış çalmıyo sen koma veriyormusun eğer veriyosan komalar verilmiş halde bir aç introyu koma vermeden çalıyo olabilirsin o hata neden bilmem başka ritimlerde sorun varmı bende hiçbir sorun yok.

Cevap: pa500tr ritim sorunu

hocam seti komple yuklemeyin.. seti acın ve içindeki dosyaları teker teker yukleyin .. önce global, sonra saund 1 ve 2 sonra performans ve stylleri yukleyin .. ve kapatıp açın... muhtemelen setin içinde bozuk dosya ya da pa500 serisine uygun olmayan materyaller vardır ki bunlar sorun olmaz .. dediğim gibi once saundları yukleyin sonra ses ve ritimleri yukleyin ....benim de surekli basıma geliyor ben boyle yapıyorım duzeliyor ... bi deneyin derim .. saygılar ..