hüsogen
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Bundan 1.5 sene önce aldığımız pa500tr önce set sıkıntısı çekti,sonra alıştık sesine felan herşey iyi gidiyor....kendi kendine ayarlar değişiyor,ayarlayıp kitliyorum yine koma veriyor felan,ses çıkışları bass ı kısınca diğer sesleride kısıyor sanki?yani ayar yapıyım olayı zor ,anfi bağlamaya kalktım çıkışlardan çıkan ses malesef...şimdide tuşe işi karıştırdı,durduk yere beyazların arası açıldı,tuş sağa sola kayıyor.Ne düğün gördü ne program.evden çıkmayan kılıfında duran alet sanki 3-5 seneyi devirdi sahnede tuşe esnedi?Anlayan müzisyen abilere danıştım fitildendir,çin malı vb. onlarca şey.....şu an evde 15 senelik casio var ve o alet 15 sene önce düğüne giden bir aletti e40 gibi,şu an ikisinin de tuş esnekliği aynı yumuşaklıkta?pa500 ilk aldığımda tuşlar buna bakarak sertti.Yani 1-2 sene sonra toz görmemiş evden çıkmamış hobi amaçlı çalınan hırpalanmayan bir alet bakıma girecek kesin gözüyle bakıyorum artık.Sıfır pa800 veya 3x hiç denemedim,2inci elinden gördüğümüzden sorun çıkar zaten dedik,bunlar da aynı anlattığım gibi hemen sorun çıkaran aletler midir?yoksa korg markasından vazgeçip roland gw8 bk5 yamaha a2000 tyros3 veya ketron sx3000 olabilir bunlara yöneliyim diyorum.Pa80 pa55 10 seneyi devirdi bi temizlik yap kullan aletler taş gibi,korg pa800 veya 1x de düşünüyorum
,aceba ben mi hatalı kullandım pa500ü desem 15 senelik alet var halen açılmadı ve sağlam evde.yorumlarınızı bekliyorum,klavyeden soğumaya başladım,o beyaz tuş sağlam şu an çalışıyor bu haliyle satmayı planlıyorum,satınca da 800 veya 1x yoksa başka marka