pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

• Konbuyu başlatan onur!
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 7K

onur!

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa500
arkadaşlar selam. öncelikle amatör olduğumu belirtiyim daha önce pa500 kullandım ama satmak zorunda kaldım. bu ara yine heveslendim ama ne alcam bilemedim. almışken pa500 alma şunu al, yada onda bu özellik yok onun yerine bunu al diyebileceğiniz cihaz varmı?
bütçem en fazla 1500-1600, tavsiye olur satçak olan arkadaşlar olur, yardımcı olursanız sevinriim. teşekkür ederim.

Cevap: pa500tr mi yoksa başka cihazmı?

Çıkabileceğin rakam belirttiğin rakamsa hiç macera arama, pa500 tr al. O fiyat aralığında kullandığım cihazlar; yamaha s650, or700 v2, roland bk5, ketron xd9, sx3000.
Forumda garantili pa500 ilanıda vardı hatta.

Moderatör tarafında düzenlendi:

1500-1600e or700 v2 plus buylursan temizinden ben tavsiye ederim kardeşim fakat temizini o fiyata bulur musun bilmiyorum şahsen ben temiz or700 v2 plus klavyemi 1800 tlye satıyorum, pa 500tr hakkında bilgim yok fakat şunu söylemeden edemem marka seçimini dikkatli yap, yamaha korg fark etmez ama daha sonradan marka değiştirmek inan çok güç oluyor

ya bende ondan sıkıntıya girdim. bugune kadar genelde korg kullandım. korg is50b vardı onu verdim yamaha a1000tr aldım korgun tadını vermiyor. sonra pa 500 aldım yine korg alma taraftarıyım. ya 500 yada pa80 almayı düşünüyorum.

her yerde pa 500 konusu. Ne pa 500'müş arkadaş. Ùzerine tr yazıp, Ve dünyanın en çok korg satan ülkemize bukadar hantal bir cihaz gönderip bizleri heveslendiren korg camiasını çok sert kınıyorum. Yazıklar olsun.!!!

sen ne öneriyorsun peki hocam?

Çalışması ve fonksiyonları sağlam bir pa 80 bul ve al arkadaşım. Temiz olması gerekmez. kasası çizik yada boyası dökük olsun, önemli değil. Tuşesi ve swiçleri sağlam olsun, Çalışması düzgün olsun. Al bir pa 80 uğraşma pa 500le...

Çalışması ve fonksiyonları sağlam bir pa 80 bul ve al arkadaşım. Temiz olması gerekmez. kasası çizik yada boyası dökük olsun, önemli değil. Tuşesi ve swiçleri sağlam olsun, Çalışması düzgün olsun. Al bir pa 80 uğraşma pa 500le...

saol abi çok teşekkür ederim. arayışa başladım bile :)
izmirde tabıdığın varsa önerirsen çok sevinirim.

1600 e alıcan pa80 fazla temiz olmaz ben daha 2ay önce sattım 1750tl ye tekirdağ a gönderdim satmaya niyeti varsa konuş bi serkan abiyle aletin içide dışı da 0 gibi cihaz verdim

Pa80 devri bitti artık. O teneke soundu falan :)
Pa500tr ile canlı müzik olur düğün olur vs her ortamda işini rahatlıkla yapabilirsin. Korg Yamaha Ketron kullanmış biri olarak o fiyata alınacak en mantıklı makine pa500tr dir..
Karar senin..