- Enst.
- pa500tr pa800
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
harmandalı guzel de su roman la hicaz demoyu baska bı sıteye yuklersen ıyı olur yasaklı sıte dıyor dınlıyemıyoz kardesım
arkadaşım bu ritim 500 denmi valla inanamadım ya senden ricam video çekipte koy bunları youtube ye inanmak zor çünkü
kardesım senın kullandıgın setı paylasma ımkanın varmı eger paylasırsan cok sevınıcez pa 500 kuılllanan arkadaslar olarak tesekkurlerr
bende bu orgtan önce pa800 ve pa80 vardı ondaki ritimleri tek tek bir arkadaşa ücret karşılığı ya yazdırıyorum yada pa500trye uyarlıyor ama hicaz yazanı ben editledim o ritimi pa80 kullanıcıları bilir kal benim ritimi introlu o yüzden bana hak vereceğinizi düşünüyorum benim maksadım burda demo yapıpta yakında geliyor felan değil pa500trnin nasıl bir alet olduğunu göstermek bana kızmayın vede hakverin teşekür ederim
benım kendımın yaptıgım setım var kardesım bende kendım yazıyorum rıtımlerı benım durumumda senınkıyle aynı 1 rıtımı 2 gunde yaptım kablom olomadıgı ıcın pc ye kaydedemedım bun da kızılcak bı sey yok bırde su sıkıntı var ben setımı paylastım ama kımse kalkıp bı tesekkur bıle etmedı o yuzden bende hıc bır sey paylasmıyorum