O odewin Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 18 Ağu 2012 Mesajlar 277 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Enst. piano, bağlama, gitar 14 Ağu 2013 #1 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5HlDcFCewN4]odewin pa500tr elektro - YouTube[/ame] pa500tr ağlamam ondan (canlı performans)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5HlDcFCewN4]odewin pa500tr elektro - YouTube[/ame] pa500tr ağlamam ondan (canlı performans)
B baris aksut **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 16 Ara 2011 Mesajlar 777 Tepkime puanı 20 Puanları 18 Konum Amsterdam Enst. pa900 pro 14 Ağu 2013 #2 Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) elektronun sesi super kim editlediyse cok guzel olmus,kisa bir demo olmus,ritimi biraz daha hizlandirabilirdiniz,paylasim icin tesekkurler.
Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) elektronun sesi super kim editlediyse cok guzel olmus,kisa bir demo olmus,ritimi biraz daha hizlandirabilirdiniz,paylasim icin tesekkurler.
O odewin Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 18 Ağu 2012 Mesajlar 277 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Enst. piano, bağlama, gitar 14 Ağu 2013 #3 Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) Yorum için teşekkürler. Elektro'yu kendim editledim. Ritm konusunda haklısınız. Tempo biraz düşük kaldı. Canlı perf. hata affetmiyor
Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) Yorum için teşekkürler. Elektro'yu kendim editledim. Ritm konusunda haklısınız. Tempo biraz düşük kaldı. Canlı perf. hata affetmiyor
R retyum Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 29 Eyl 2011 Mesajlar 325 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 43 Enst. BK5 14 Ağu 2013 #4 Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) Hocam güzel çalmışsın arkadasın dedıgı gıbı , tempoyu dahada arttır birazda pithbend.
Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) Hocam güzel çalmışsın arkadasın dedıgı gıbı , tempoyu dahada arttır birazda pithbend.
O odewin Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 18 Ağu 2012 Mesajlar 277 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Enst. piano, bağlama, gitar 14 Ağu 2013 #5 Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) retyum' Alıntı: Hocam güzel çalmışsın arkadasın dedıgı gıbı , tempoyu dahada arttır birazda pithbend. Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkürler. ok.
Cevap: pa500tr ağlamam ondan (canlı performans) retyum' Alıntı: Hocam güzel çalmışsın arkadasın dedıgı gıbı , tempoyu dahada arttır birazda pithbend. Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkürler. ok.