PA500 TR BAĞLAMA,E.BĞLM,KEMPA YAYLI (yeni)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
iyi dinlemeler arkadaşlar,
yeni yapmış olduğum sesler,özellikle bağlama ve e.bğlm hakkında yorum yapınız lütfen,nasıl olmuş beğendinizmi,diğer demodaki elektro bağlamadn farklıdır bu elektro,değişik 10 adet elektro ve 3 adet bağlama yazdım,setide bugün yarın paylaşırım,hatta bi kaç tane ses düzenlenecek ama yinede paylaşım seti 5 dk sonra seti paylaşıyorum,çok güzel sesler yazdım,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: PA500 TR BAĞLAMA,E.BĞLM,KEMPA YAYLI (yeni)

arkadaşım çok güzel olmuş ritm çalışması yapmayı düşünüyomusun
bence çok iyisin senden önce ve sonra diye hayatımı ikiye ayırdım nerdeyse 500 ü satıcaktım allah senden razı olsun

abi çalışmalarım devam ediyo sesleri bitirim ritim çalışmalarına başlayacam,değişik tonlarda düğün ritimleri kısaca ritim çalışması yapacam inş,pa 500 tr satılırmı abi :),hele bi dur setini paylaşmayı düşünen bir iki arkadaş var çok sağlam piyanistlerdir,hele bi işlensin beğenmezsen satarsın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bağlamada sanki yankı fazla,onun reverb ayarlarını kısarsan daha tatlı olabilir.daha net kayıt için orgu bilgisayara bağlayıp ddaha net ses elde edebilirsin ve bu net ses kalitesi daha işine yarar

bağlamada sanki yankı fazla,onun reverb ayarlarını kısarsan daha tatlı olabilir.daha net kayıt için orgu bilgisayara bağlayıp ddaha net ses elde edebilirsin ve bu net ses kalitesi daha işine yarar

aslında reverb yüksek değil kadir,zipyshare de sorun var sanırım aynı video facebookta da var,çok net ve temiz çıktı,burada nedense çok cızırtı ve boğuk geliyo ses anlamadım açıkcası,teşekkürler yorumun için

abi bu sesleri nerde bulabiliriz?

kardeşim harika olmuş ellerine sağlık.keşke md olarak paylaşsaydın.o kadar güzel olmuş ki
faydalanan arkadaşlarımız olurdu diye düşünüyorum.

kempa yaylılar çeşitlerini çoğaltırsan sevinirim,süpersin:)