pa500 tr alacağım YARDIM...

alingirikk

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa900
Arkadaşlar askerliğimin bitmesine 27 günüm kaldı arkadaşım sıfır pa500tr almış fiyat 2000 tl onlar sorun değil...org hakkında biraz araştırma yaptım üzerinde fazla uğraşan yokmuş setleri yaygın değilmiş ve kalitesizmiş kullananlar memnunmu tavsiyeleriniz nedir yardım ederseniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden teşekkür ederim... SAYGILAR

Cevap: pa500 tr alacağım YARDIM...

valla bnde almayi dusunuyorm arkadaslar ck memnun piyasada 35 40 set var alet super

en kullanışlı set barışset sanırım...

Ilk çıktığı gün aldım ilk kullanıcısıyım belkide kusursuz bir klavye setleri araştır tavsiyem tüm setlerin en iyileriini bir yere yükle ve kit leri değiştir korkma yüzünü kara çıkarmaz süper bir org

Amator biriyim dostum. Ama sitede demolarim var dinle fikir sahibi olursun. Kartal 123 diye bur arkadasinda demolari var, ki o profesyonel daha iyi anlarsin.

Alet cok pratik, ben bile kullanabiliyorum ;)

Amator biriyim dostum. Ama sitede demolarim var dinle fikir sahibi olursun. Kartal 123 diye bur arkadasinda demolari var, ki o profesyonel daha iyi anlarsin.

Alet cok pratik, ben bile kullanabiliyorum ;)

yorumlarınız için teşekkür ederim kimisi orgu çok aşağılamış biraz gözüm korktu pazardan elma almaya benzemez bu işler biliyorsunuz o yüzden bu sitedeki arkadaşlarımın yardımları beni yönlenddirecektir...

2.elleri 1.700tl civarı almanı tavsiye ediyorum

alet gerçekten fiyatına göre çok iyi alet kardeşim almanı tavsiye ederim şuana kadar hiç bir arızasını görmedim aletin ...

alınmıştır kullanılmıştır onay verilmiştir... SÜPER