pa3x'i ''EN UCUZ'' 0 OLARAK Nereden Alabilirim?

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Değerli üstadlarım pa3x 5 oktav fiyatı 2650 euro yazıyor her yerde, pazarlıkla vs. bu fiyatı ne kadar düşürebiliriz ve nerden alabiliriz uygun fiyata?

siz değerli üstadlarım cihazı alırken ne kadar indirim yaptırabildiğinizi ve euro cinsinden ne kadara aldığınızı eğer paylaşırsanız sevinirim... son kararım pa3x'yen yana oldu.. umarım herşeyin hayırlısı olur.. maddi durumu toparlayabildiğimde her zaman kalbimin bi köşesinde yer etmiş olan yamahanın küçük tyrosu a2000 i'de pa3x in üzerine standa koyacağım allah kısmet ederse...

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Saygılar

Cevap: pa3x'i ''EN UCUZ'' 0 OLARAK Nereden Alabilirim?

kardeş öncelikle hangi aleti alırsan hayırlı ugurlu olsun . pek foruma yorum yapmam ama sürekli takip ederim seni ne zaman görsem ya org kıyaslaması yapıyorsun yada org alcam bir korg micro arange dedin kartsız korg pa60 dedin efsane org pa80 dedin bir ara or700 plusa merak sardın a2000 diyorsun ve pa3x te diyorsun ve her zaman alacam diyorsun. en kötü karar kararsızlıktan iyidir tekrar aletin hayırlı ugurlu olsun bunu tamamen iyiliğin için söyledim ins allah nasip eder pa10x tyros 10 alırsın ..

kardeş öncelikle hangi aleti alırsan hayırlı ugurlu olsun . pek foruma yorum yapmam ama sürekli takip ederim seni ne zaman görsem ya org kıyaslaması yapıyorsun yada org alcam bir korg micro arange dedin kartsız korg pa60 dedin efsane org pa80 dedin bir ara or700 plusa merak sardın a2000 diyorsun ve pa3x te diyorsun ve her zaman alacam diyorsun. en kötü karar kararsızlıktan iyidir tekrar aletin hayırlı ugurlu olsun bunu tamamen iyiliğin için söyledim ins allah nasip eder pa10x tyros 10 alırsın ..

kesinlikle haklısınız hocam, bazen diyorum altı üstü düğün yapacam değermi 6 bin tl'lik cihaza para vermeye diyordum ama artık almışken ömürlük olsun diyorum..

çok kararsızdım kalbim yamahaya kayıyordu bi yandan ama olmadı..

İkinci el AUDYA alsana evde kullanacaksan.Düğün yapacaksan da mecburen pa800 alacaksın.Nevalesi bol bari.Hem açık cihaz.O kadar kafa yormaya gerek yok bence.Ben de çok kararsız kalmıştım.Şimdi iyi ki pa800 almışım diyorum.Başımı ağrıtmıyor, kafam rahat.Düğünümü yapar, keyfime bakarım çok şükür :)

Korg pa3x fiyatı bizde avrupa fiyatından yaklaşık 300 euro düşük amerika fiyatıyla aynı. Mini tuşlu mikro arengerde amerikada 500 dolarken bizde biraz pahalı. Ben yamahadan da avrupa fiyatından belli miktarda tenzilat bekliyorum. Zira kişi başı milli gelir oranları çok farklı. Bana göre ekonomik nedenle müzik işinde yevmiye düşükse iş görecek en az maliyetli orgun alınması rasyonel olur.

Sıfır org fiyatları oldukça yüksek. Yeni başlayan biri sıfır org almak istiyorsa başlangıç modeli olarak 1000-1300 tl yi gözden çıkarmalı. (Yamaha PSR A300TR V2, Yamaha PSR S 65O.) Üst seviye klavyeler zaten almış başını gidiyor.

Sıfır org fiyatları oldukça yüksek. Yeni başlayan biri sıfır org almak istiyorsa başlangıç modeli olarak 1000-1300 tl yi gözden çıkarmalı. (Yamaha PSR A300TR V2, Yamaha PSR S 65O.) Üst seviye klavyeler zaten almış başını gidiyor.

yorumunuz için teşekkürler hocam. 4 yıldır a300tr kullandım ve halen kullanıyorum ( yarın aleti istanbula yolluyorum sattığım için )

ayrıca piyasadaki hemen hemen tüm klavyeler ara ara bende kalmıştır bi kaç gün evde arkadaşların klavyesiyle takıldığım zamanlar olmuştur.. 6-7 yıldır bu forumdayım sürekli cihaz modellerini takip etmekteyim..

benim tek almak istediğim cevap pa3x in 5 oktavını alanlar kaç euro'dan aldıkları? tavsiye değil fiyat istiyorum sadece

yorumunuz için teşekkürler hocam. 4 yıldır a300tr kullandım ve halen kullanıyorum ( yarın aleti istanbula yolluyorum sattığım için )

ayrıca piyasadaki hemen hemen tüm klavyeler ara ara bende kalmıştır bi kaç gün evde arkadaşların klavyesiyle takıldığım zamanlar olmuştur.. 6-7 yıldır bu forumdayım sürekli cihaz modellerini takip etmekteyim..

benim tek almak istediğim cevap pa3x in 5 oktavını alanlar kaç euro'dan aldıkları? tavsiye değil fiyat istiyorum sadece

Kardeşim aletin fiyatı 2650 Euro. Bunun altında bir fiyata sıfırını alabilmen zor. Birileri kendi kredisini ve hatrını kullanarak 3-5 lira daha ucuza almış olsa bile, burada söylemeri etik olmaz. Parayı cebine koyup, herkesten fiyat alacaksın.
Hayırlısı olsun.
Bu arada, pa3x için takoz gibi dediğini de unutmadım :)

Kardeşim aletin fiyatı 2650 Euro. Bunun altında bir fiyata sıfırını alabilmen zor. Birileri kendi kredisini ve hatrını kullanarak 3-5 lira daha ucuza almış olsa bile, burada söylemeri etik olmaz. Parayı cebine koyup, herkesten fiyat alacaksın.
Hayırlısı olsun.
Bu arada, pa3x için takoz gibi dediğini de unutmadım :)

sağolasın abicim :) halen diyorum takoz gibi alet.. tuşesi intihara sebep zaten :D ama Korg tonlarından vazgeçemiyorum.. elektro seslerini pa3x te kullanırken parmaklar baya bi zorlanıyor ve tril yapamıyorum :D