pa3x soruları

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

piynst

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x
Arkadaşlar cehaletimi mazur görün. pax'e alışmaya çalışıyorum. Konuyla alakalı sorularım olacak, mesela; ses değişince koma neden gidiyor?

Cevap: pa3x soruları

Yok mu bilgisi olan?

global sabscale yi kapat

global sabscale yi kapat
Hocam Allah rızası için bir el atın. Ses değişince koma kalıyor, bu seferde transpose yapınca koma sabit kalmıyor. Ses değişince ve transpose yapınca koma sabit kalsın istiyorum.

Bence düzenlemiş birisinden global iste onu yükle...

Hocam Allah rızası için bir el atın. Ses değişince koma kalıyor, bu seferde transpose yapınca koma sabit kalmıyor. Ses değişince ve transpose yapınca koma sabit kalsın istiyorum.

bu soru ile alakalı soru sormak istiyorum pa 800 de transpose yapınca koma sabit kalıyor mu üstatlardan bilgi rica ediyorum saygılar

bu soru ile alakalı soru sormak istiyorum pa 800 de transpose yapınca koma sabit kalıyor mu üstatlardan bilgi rica ediyorum saygılar

O global veya scale ayarlarına bağlı istediğin gibi yapabilirsin ister sabit ister değişken..

ekranda koma ayarını verince orda üstte solda kilit yerini koma verince daima kilitle.

Koma işini hallettim, şimdi başka birmproblem var: Lower mute konumundayken de akor basınca lower sesi geliyor, bunu nasıl engellerim?