- Enst.
- KORG PA3X-Perküsyon
Arkadaşalar pa3x deki bazı kaliteli sesler de çızırdamalar oluyor bunun sebebi nedir ne yapabiliriz acaba bilgi sahibi olan var mı acaba...

Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Arkadaşalar pa3x deki bazı kaliteli sesler de çızırdamalar oluyor bunun sebebi nedir ne yapabiliriz acaba bilgi sahibi olan var mı acaba...![]()
İlginiz için çok teşekkür ederim arkdaşlar fakat sadece bir kaç ses de var bu hepsinde değil ram i yeni taktırdım ram de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.ufak da olsa sound menüsünden o sesi bulup çıkan ekrandaki butonlarla oynadım sağa sola bir butonda sesi kesiyor yani çızırtıyı kesiyor fakat o zaman da sesin kalitesi gidiyor hatta kısık oluyor ve normal ses gibi değil bulanık boğuk bir ses elde ediyorum.Buda işime yaramıyor daha başka basit bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba arkdaşlar çünkü çızırtı çok belirgin ve rahasız edici durumda.
Ayrıca pa800 den aldığım abzı seslerdede oluyor bu bunla bir bağlantısı varmıdır acaba...