pa3x ler geldi mi?

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

piynst

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x
Arkadaşlar 3x ler satılmaya başladı mı? Bazı sitelerde ilanlar var; sipariş mi alıyorlar yoksa aletler geldi mi? Satın alan var mı?

Cevap: pa3x ler geldi mi?

3x ler gecen cuma günü geldi sınırlı sayıda geldi toplam 50 adet ve kapora verenler aldı aletlerini ama bir kaç müzik markette olduğunu duydum ama türkiyeye giren alet sayısı 50 adet ti bundan sonraki parti de temmuz sonu ağustos başında gelicek diye duydum

evet geldi bende aldım cuma gunu super bişey

Satınalanlara hayırlı uğurlu olsun. Bu alet için set yapılmış mı? 2x ya da pa800 setleri mi kullanıyorsunuz? Son olarak: Bu alette ram kaç mb?

Geçen hafta 3x i inceledim. Korg bu cihazla kendini aşmış adeta. Klavye üstünde standart gelen Ribon artık pitch bend devrini kapatacağa benziyor. Pitch Bend ile yapamayacağınız bir çok işi Ribon ile yapabiliyorsunuz. Alet üzerinde standat olararak mp3 board ve 128 Mb hafıza var. İsterseniz Hafızayı servise götürmeden yükseltebiliyorsunuz Şuan 5,5 ve 6,5 oktav olarak piyasada mevcut. 5,5 oktavın fiyatı 6000 TL 6,5 oktav fiyatı 6400 TL.

evt bende aldım gecen hafta alet cok yonlu super alet ama eksıklerı var yazılımsal olarak oda yenı os larla duzeltılecek