Arkadaşlar pa3x hoparlörleri ayrı satılıyor, fiyatını bilen var mı? Bir de 5 oktav ile 6,5 arasında, oktav farkı ve hareketli ekran dışında fark var mıdır? Mesela: tuşesi aynı mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Haklısın Hakan kardeşim, bende o parayı vermeyi düşünmüyorum. Bir yerde 2.el 3xpro+ hoparlörleri ve ce usb var. Onun istediği rakamı değerlendirebilmek açısından araştırıyorum.850 tl gibi bir rakam ona vereceğine referans almanı tasiye ederim..
Bende 76 pro var speakerli sen al cal bak baska bir kalavyeyi gozun gorecekmi nede olsa pro yani professional tus hassasiyeti calabilen icin super oyle denildigi gibi agir falan degil hoperlerden saund super naturel sesler cikiyor speakerin altinda sub var bas saund desen muhtesem roland 800 1000 roland va7 solton korg i30 korg pa1x korg pa2x pro bunlarin hepsini kullandim ve simdi korg pa3x pro hepsini bir araya getir bir pa3x pro etmez