Pa3x halay uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
söz verdiğim ikinci demoyuda yaptım.parmaklarım iyi olana kadar demo yapamıyacaım..iyi dinlemeler Zippyshare.com

Cevap: Pa3x halay uzman1972

ellerine sağlık yaşar abi,teşekkürler demolar için

kardeş bu zurnaları pa3x nasıl yüklüyebilirim yardımcı olabilirisn paylaşırsan sevinirim.

Ellerine sağlık. Çok güzel bir demo ama parmaklarına ne oldu? Umarım önemli bir şeyin yoktur. Geçmiş olsun.

Valla ne yalan söyleyim zurna sesleri çok iyi.Böyle zurna sesine can kurban.Çok iyi çalmışsınız ayrıca geçmiş olsun hocam...

Bu alemde sizden daha iyi zurna kıvamıyla halay çalan görmedim.

bu güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sağolunuz..elimizden geldiğince çalmaya çalışıyom..ayrıca ruhi abim bu gün elimi arabanın kapısına sıkıştırdımm..ondan dolayı demolar tam isteiğim gibi olmadı malaseff...ayırca teşşekür butonum olmadığı için kullanamıyorum..kusura bakamayınn..

Zurnalar mükemmel. Emeğinize sağlık. Aman hocam ellerinize dikkat edin. Geçen gün bende tadilat yaparken parmağı kestim. sıkıntı oluyor :)

Zurnalar mükemmel. Emeğinize sağlık. Aman hocam ellerinize dikkat edin. Geçen gün bende tadilat yaparken parmağı kestim. sıkıntı oluyor :)

evvet çok dikkatli olmak lazım..özelikle bu meslekten geçimlerini sağlıyanların dikkat etmesi lazımm..

Abi demodaki zurna baykal la zurna mı çünkü ce exb de böyle bir zurna yok.