Ne zamandan beri aleti çalmıyordum. Sizlere korg pa3x in farklı tınılarından trakya müzik serverinin kabul edeceği hacimde demolar sunmaya devam ediyorum.İyi dinlemeler....
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Çoğunluk sahnede kullanmak için aldığından oyun havaları ağırlıkta demo yapılıyor.....Ben ise evde amatörce batı tarzı müzik yaptığımdan farklı ses ve ritimlerle demo yapmaya gayret ediyorum. Bu vesileyle Pa2xsi on ay kullanmış birisi olarak batı sesleri yönünden korgun bayağı mesafe aldığını belirtmek isterim. İyi dinlemeler....Merhaba...
Demolar gayet güzel ; çok teşekkürler...
Ben "PA3X" in saundunu beğeniyorum.Daha kullanmak değil görmek bile nasip olmadı ama güzel bir cihaz gibi görünüyor.Bence,fiyat olarak "TYROS" lara nazaran daha ekonomik oluşu kayda değer bir nokta...
Gerçekten de, sizden başka PA3X için demo hazırlayanı ben bilmiyorum...
Fırsat buldukça demo hazırlıyorsunuz ; biliyorum.Bize de geriye beklemek kalıyor...
Selâmlar...
bravo be a.....eline sağlık.çalışmalarında ki seviyene çok tşkr.