Pa3x Batı-Türkiş Sesler -keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Ne zamandan beri aleti çalmıyordum. Sizlere korg pa3x in farklı tınılarından trakya müzik serverinin kabul edeceği hacimde demolar sunmaya devam ediyorum.İyi dinlemeler....

Ekli dosyalar

• pa3x türk -keşanlı mustafa demo.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 347
  • pa3x batı-keşanlı mustafa demo.mp3
    1.7 MB · Görünümler: 288
Cevap: Pa3x Batı-Türkiş Sesler -keşanlı mustafa

pa3x çok güzel bir org şimdiye kadar hep batı eksikti türk özellikler zaten iyiydi pa3x ile herşey çok iyi oldu ne zaman kısmet olursa bende istiyorum bir pa3x

Abi emeklerine sağlık. Sende olmasan Pa3x in demolarını dinleyemeyeceğiz. Sağolasın abim. Saygılar.

Emeklerine sağlık Mustafa hocam kısa değil uzun klasik demolarından istiyoruz hatta istek yapalım "Can't Take My Eyes Off You" lütfen :D

.
Çok güzel demolar olmuş.

Farklı ses ve ritim duymak güzel oluyor.

Batı tanıtımıyla şöyle Barış Manço şarkılarını isteriz.

Emek ve paylaşımlarınız için Teşekürler...

Merhaba...

Demolar gayet güzel ; çok teşekkürler...

Ben "PA3X" in saundunu beğeniyorum.Daha kullanmak değil görmek bile nasip olmadı ama güzel bir cihaz gibi görünüyor.Bence,fiyat olarak "TYROS" lara nazaran daha ekonomik oluşu kayda değer bir nokta...

Gerçekten de, sizden başka PA3X için demo hazırlayanı ben bilmiyorum...

Fırsat buldukça demo hazırlıyorsunuz ; biliyorum.Bize de geriye beklemek kalıyor...

Selâmlar...

Merhaba...

Demolar gayet güzel ; çok teşekkürler...

Ben "PA3X" in saundunu beğeniyorum.Daha kullanmak değil görmek bile nasip olmadı ama güzel bir cihaz gibi görünüyor.Bence,fiyat olarak "TYROS" lara nazaran daha ekonomik oluşu kayda değer bir nokta...

Gerçekten de, sizden başka PA3X için demo hazırlayanı ben bilmiyorum...

Fırsat buldukça demo hazırlıyorsunuz ; biliyorum.Bize de geriye beklemek kalıyor...

Selâmlar...
Çoğunluk sahnede kullanmak için aldığından oyun havaları ağırlıkta demo yapılıyor.....Ben ise evde amatörce batı tarzı müzik yaptığımdan farklı ses ve ritimlerle demo yapmaya gayret ediyorum. Bu vesileyle Pa2xsi on ay kullanmış birisi olarak batı sesleri yönünden korgun bayağı mesafe aldığını belirtmek isterim. İyi dinlemeler....

bravo be a.....eline sağlık.çalışmalarında ki seviyene çok tşkr.