Pa2x

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 3K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
;);)Arkadaşlar bazı sitelerden biraz arşatırdım ama pek net bişey bulamadım. pa2x in 0 ve 2.nci el fiyatları nasıl acaba biraz bilgilendirirmisiniz. Tabi pa2x pro bu arada.:)

Cevap: Pa2x

arkdaşım pa2 nin sıfırı yok üretimi durdu...ikinci el fiyatlarıda 4.300 ile 4.750 arası bulabilirsin kimiside 5.000 bin gibi fiyatlar yazıyorlar o kadar verme 4.500 ideal

tyros tavsiye ederim kesinlikle ben kullandım o aletide ama tyrosun yanından geçemez

şu an için pa2x fiyatı 4500 - 5000 tl civarıdır ayrıca tyrosu tercih kolay değildir pa2x tyrosun zaten yanına yaklaşmaz ayrı kulvardalar çünki:D

Arkadaşlar saolun. Teşekkür ederim. Pa2x in 0 nın olmadığını bilmiyordum bunuda öğrenmiş olduk. Bu arada tyros öneren arkadaşlarada teşekkür ederim ama ben tyros pitchbendinden dolayı kullanamam. Yani tyroslarda kullanılan bend lere alışkın deilim ve alışacağımıda sanmıyorum. Eğer öyle olmasaydı onuda düşünürdüm. Aslında ben 3x düşünüyorum ama o çok pahalı eğer gücüm yeterde müşteri memnuniyetide iyi olursa 3x i düşünürüm Ama bunlardan biri bile aksarsa 2x düşünmek zorundayım ki bencede büyük ihtimalle 2x olacak. O yüzden sormuştum Yeniden teşekkürler.