Pa2x Yardım

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Arkadaşalar şu an için bir pa2x var elimin altında..Bana ait değil..Ama bol bol kullanma fırsatı bulacağım..2 sorum var şimdilik..Birincisi sequencer kayıt yapma işini çözdüm sayılır projenin audio (mp3,wav) çıktısını nasıl alacağız..Birde üzerinde bir set var hangisi olduğunu bilmiyorum ama seslerin bir çoğunda sesler tuşlarda eksik çıkıyor bu şekil çalmak mümkün değil..Yardımlarınızı rica ediyorum..

Cevap: Pa2x Yardım

Güncel...Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

selamlar oncelikle duzenli bir set istiyorsan aydın abinin seti var pa2x bolumunde onu indir yukle secim sana ait

mp3 şeklinde kayır istiyorsan once 16 kanal kayıtını once midi olarak kayıt et sonra midiyi çaldır Shıft - Record a Bas Mp3 olarak kayıt etsin

Sağolasın üstad...

Mp3 kaydını aldım ama normal pc de dinleyemedim..Play yaptı ama ses çıkmadı..Birde mp3 kaydı convert işlemi çok uzun sürüyor Korg HD ve USB de durum aynı nedeni ne olabilir üstadlar?

Mp3 Olarak kayıt ettiysen pcde herturlu Çalar Shıft + recordla kayıt yapacaksın oyle mp3 kayıtı yapar ve mutlaka çalar kayıt bittikten sonra kayıt yeri usb yi goster save yap selamlar

Evet hocam aynen öyle yaptım save dedim ve USB yi gösterdim ama dediğim gibi çalmadı tekrar deneyeceğim teşekkürler...

dostum kendın org ıle calıp mıdı olarak kaydettıyın dosya ile mp3 ü arasında bır fark yok org dısında kullanmak harıcınde dolayısıyla ıhtıyacın olacagını sanmıyorum mıdı olarak bılgısayara at yıne calar